Rapid Cleaner

 17.95

Raid cleaner is een bijzonder sterk reinigingsmiddel geschikt voor stof en leder

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Rapid cleaner is een bijzonder sterk reinigingsmiddel geschikt voor meubelstof en leder. Hoewel er enkele uitzonderingen zijn. U kunt de Rapid cleaner niet gebruiken op anilineleder, nubuck of suède. En natuurlijk altijd eerst uittesten op een onopvallend deel. Vooral met sterke reinigingsmiddelen is dat zeer belangrijk.

Rapid cleaner, wordt steeds populairder

Rapid cleaner is een product wanneer je snel een oplossing nodig hebt voor een vlek waarvan je geen idee hebt waar die vandaan komt. Een klein handig spuitbusje geschikt voor onmiddellijk gebruik op zowel leder als stof. Het product was eigenlijk bedoeld voor leder in de autoindustrie maar ook voor motorzadels, dure schoenen of tassen. Meubelstoffen daarentegen werd eigenlijk nooit gereinigd met dit product eveneens als leder voor meubels. Na vele malen testen op voornamelijk oudere vlekken vind ik het een fantastisch product om te gebruiken. Het is een universeel reinigingsmiddel en je weet niet altijd wat voor vlek het is die je wilt verwijderen. In dat geval is Rapid cleaner een uitstekende keus voor u.

Vragen kost niets

Soms is het lastig om een juist product te kiezen. Bij ons staat u er niet alleen voor. Wij hebben een uitstekende service dienst die voor u klaar staat. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Weet u het even niet, neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rapid Cleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *