Textiel Beschermer

 18.50

Textiel beschermer van Dr. Tork is een uitstekend impregneermiddel en helpt uw bank makkelijker schoon te maken. Het is uw keuze maar u krijgt spijt wanneer u uw bank niet heeft behandeld deze textiel beschermer.

Beschrijving

Textiel beschermer van Dr. Tork is een impregneermiddel wat helpt uw bank makkelijker schoon te maken. Het is toepasbaar op de meeste soorten stof en speciaal ontwikkeld voor gebruik op zitmeubels.

Even wat recht zetten over de textiel beschermer

In tegenstelling tot wat veel mensen denken wordt uw bank niet waterafstotend na gebruik van een impregneermiddel of textiel beschermer. Afhankelijk van de stof kan water of vocht alsnog in uw bank trekken. Sommige stoffen die heel dicht geweven zijn of microvezelstoffen maar ook wollen stoffen kunnen deze illusie wel geven omdat enkele waterdruppels even op de stof blijven liggen. Een textiel beschermer is geen regenjas wat u over de bank heen trekt. Wel zorgt een textiel beschermer ervoor dat vlekken en ongelukjes makkelijker zijn te verwijderen mocht het zover komen.

Niet op een vuile bank gebruiken

Het is logisch dat u het impregneermiddel alleen gebruikt wanneer de bank net nieuw is of pas gereinigd. wanneer de bank al vuil is, eerst de bank laten reinigen door een professioneel bedrijf. Een goed bedrijf impregneert uw bank na het reinigen en heeft u deze textiel beschermer niet nodig.

Is het wel nodig om een textiel beschermer te gebruiken

Vaak krijg ik de vraag of het wel nodig is om een impregneermiddel te gebruiken. Vaak zeg ik ja en in sommige gevallen zeg ik nee. Sommige meubelstoffen zijn vanuit de fabriek al behandeld met een impregneermiddel. Het is dan onzin om hieraan extra geld aan uit te geven. Wollen stoffen behandelen met een impregneermiddel is ook niet nodig. Omdat wol van zichzelf al een afstotende werking heeft. Maar alle overige meubelstoffen zou ik wel behandelen, het liefst eens per jaar en dan met name de arm, rug en zit delen van de bank.

Wilt u meer weten of heeft u advies nodig. Kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textiel Beschermer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *