Textiel Onderhoudsset

 24.95

Textiel onderhoudsset, uitermate geschikt om uw stoffen bank schoon en fris te houden.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Textiel onderhoudsset,  is ruim voldoende voor het reinigen van zes zitplaatsen. Uitermate geschikt voor honderd procent wol of zijde maar ook microvezels en synthetische meng garens kunnen met deze textiel onderhoudsset worden gereinigd.

Wat zit er in deze textiel onderhoudsset

Deze textiel onderhoudsset is compleet meer heeft u niet nodig om uw stoffen zitmeubels schoon te houden. De textiel cleaner is voldoende voor circa 15 m2 stof. U heeft met 1 textiel onderhoudsset ruim voldoende om 5 tot 6 zitplaatsen te reinigen.

  • Textiel protector
  • Spons
  • Witte washand
  • Uitgebreid instructie boekje

Textiel cleaner

Met de textiel cleaner maakt u de bank weer schoon en fris. Per zitplaats heeft u maar enkele minuten tijd nodig. Het schoonhouden van uw bank is dan ook zo gebeurt. Zonder dat u de bekleding van de bank hoeft te verwijderen. Wat wellicht nog belangrijker is dat u de bank binnen een uur weer kunt gebruiken na het  schoonmaken.

Eenvoudig in gebruik

  1. De textiel cleaner goed schudden voor gebruik. Vervolgens een klein beetje cleaner op de bijgeleverde witte washand spuiten en op een onopvallende plek uit proberen. Geeft de stof niet af is de cleaner geschikt voor uw bank.
  2. Met de textiel cleaner kunt u nu een klein deel van de bank inspuiten. Begin met 1 zitplaats en en dep met een vochtige washand de cleaner weer uit de bank. Net zo lang tot er geen vuil meer afkomt.
  3. Werk zo de hele bank af. Zorg dat u een emmer met lauw schoon water klaar heeft staan om de washand regelmatig uit te spoelen.

Textiel protector

De bijgeleverde textiel protector is een beschermingsmiddel op waterbasis. En bedoeld om te snelle hervervuiling te voorkomen. De textiel protector zorgt ervoor dat vuil en vlekken bij de volgende reinigingsbeurt makkelijker is te verwijderen.

Makkelijk aan te brengen

  1. Goed schudden voor gebruik en eerst even uittesten op een onopvallende plek. Bijvoorbeeld de achterkant van de bank die tegen de muur staat.
  2. Na het reinigen met de textiel cleaner, gelijk het gereinigde deel van de bank insproeien met de textiel protector.
  3. Wilt u het droogproces versnellen kunt u een haardroger gebruiken

Vlekken verwijderen

Voor alleen het verwijderen van vlekken is het niet nodig om de hele bank overnieuw schoon te maken. Spuit de textiel cleaner op het bijgeleverde sponsje en knijp er een paar keer in.  Dep hiermee vervolgens de vlek en laat het even intrekken.Vervolgens de bijgeleverde washand even vochtig maken met warm/lauw water en de vlek deppen net zo lang tot het vuil verdwenen is. Ondertussen steeds even uitspoelen. Let op enige uitzondering is bloed, gebruik in dat geval altijd koud water om uit te spoelen. naar het reinigen de plek weer inspuiten met de textiel protector.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textiel Onderhoudsset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *