Textile Cleaner

Textile Cleaner

 14.95

Textile cleaner is een zeer geschikte reiniger tegen de meest voorkomende vlekken op uw stoffen bekleding.
Zowel geschikt voor natuurlijke en synthetische stoffen.

Beschrijving

Textile cleaner is een specifiek maar mild reinigingsproduct voor de meeste vezelsoorten: natuurlijke vezels, synthetische vezels, gemengde en micro vezels. Sommige zitmeubels hebben een onderstoffering die kan afgeven wanneer de stof te nat wordt. Dit komt vaak voor bij klassiek gestoffeerde meubels. Moderne zitmeubels hebben hier geen last van maar even testen is altijd verstandig.

Gebruiksaanwijzing Textile Cleaner

  1. De flacon eerst goed schudden. Vervolgens e textile Cleaner eerst op een wit doekje spuiten en uitproberen op een onopvallend deel van de bank.Geeft de stof af is dit product te sterk om te gebruiken.
  2. Is de test geslaagd spuit u de textiel cleaner op circa 30 cm afstand op de stof. De stof hoeft niet doordrenkt te zijn maar licht vochtig is al voldoende.
  3. Een momentje de textile cleaner laten intrekken en vervolgens met een schoon warm vochtig washandje de stof deppen.Telkens het washandje even uit spoelen in een emmer lauw water. Tot het vuil is verdwenen.
  4. Bent u tevreden met het resultaat dan de stof beschermen met textile protector om hervervuiling te voorkomen.

Opmerking

Voelt de stof wat ruw aan naar het reinigen. Betekent dat u het reinigingsmiddel niet voldoende heeft uitgespoeld. In dat geval nog even verder gaan met het uitspoelen van de stof. Het is belangrijk dat al het reinigingsmiddel uit de stof verdwijnt. Behalve dat de stof dan nog iets ruw kan aanvoelen trekt het opnieuw vuil aan.

Tip

Om te voorkomen dat u waterkringen ziet. Reinig altijd een geheel vlak van stiknaad tot stiknaad.En maak het te reinigen oppervlak niet te nat. Wilt u gelijk weer gebruik maken van de bank. Kunt u eventueel met een haardroger de bank droog fohnen. Hou de föhn op een veilige afstand van de stof en hou de föhn steeds in beweging.

Vragen

Heeft u vragen of is er iets niet geheel duidelijk. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar via de telefoon of via de mail. U kunt ons altijd benaderen voor advies of tips.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textile Cleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *