Blog leer onderhoud

 • Lisette Blauwhoed
  Ik heb een paar favoriete steden in Italië; Florence natuurlijk vanwege de pracht en praal op cultureel gebied, Genua omdat er familie woont (en ook omdat het gewoon een leuke stad is hoor) en ook Siena is 1 van mijn favorieten. En ik heb daarbij nog 1 droom; ooit nog Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Als wij op vakantie gaan, meestal naar Italië, dan blijven we op weg naar onze eindbestemming eigenlijk altijd in het zuiden van Duitsland overnachten. En voor mij hebben die overnachtingen een zeer bijzonder verjaardagscadeau opgeleverd. Hoe dat komt? Ik zal het u vertellen. Zuid-Duitsland Als we dan bij onze Oosterburen Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Nee, ik heb het niet over die voormalige spits van Feyenoord, Graziano Pellè. Wiens naam overigens in Nederland altijd fout uitgesproken werd (en wordt). Hij heet Pellè, met een accent op de laatste -e. Dus spreek je het uit met de klemtoon op de laatste -e. En dat doe je Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Ik ben er zelf niet zo kapot van, maar het is toch wel een dingetje. Onze minister Hugo de Jonge met zijn extravagante schoenen. Verschillende kleurtjes, verschillend materiaal. Niet helemaal mijn smaak, maar goed, wie ben ik. Als ik naar z’n schoenen kijk, krijg ik toch de indruk dat het Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  De afgelopen weken was ik op zoek naar een leuke bank voor mijn dochter, die klaar is met haar studie en op kamers gaat. Ze gaat een jaartje werken en dan aan haar masters beginnen. Kleine meisjes worden groot. En kleine meisjes hebben grote wensen. Want mejuffrouw wil een Chesterfield Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Leer. Je kunt er van alles van maken. Schoenen, riemen, stoelen, banken, voetballen. En tassen. En daar gaan we het vandaag even over hebben, over tassen. Maar om daar te komen, moet ik eerst even een omweggetje maken. Een omweg langs Youtube. Ikzelf ben niet zo’n Youtube gebruiker, alleen af Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Heeft u ‘m wel eens gezien, ‘Easy Rider’? Het is een film uit 1969, die is uitgegroeid tot een echte ‘cultfilm’. De hoofdrollen zijn dan wel volgens de poster voor Dennis Hopper, Peter Fonda en Jack Nicholson, maar de blikvangers zijn voor mij toch wel de motoren in de film. Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Eindelijk goed weer de afgelopen dagen! Lekker buiten, in de tuin, in de zon. Zo komen we het weekend wel door. Da’s heel wat anders dan de afgelopen weken, met dat druilerige weer. Heel veel meer dan een spelletje doen, wat boeken lezen of tv kijken zat er dan niet Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Van de week zat ik voor het eerst weer eens op een terras wat te eten. Toen de terrassen net open waren, heb ik dat nog maar even achterwege gelaten. Waarom vraagt u misschien? Nou, het was rotweer. Maar vorige week was het zo ver, alleen wel jammer van al Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Gisteren was ik op internet wat aan het rondkijken, op zoek naar een nieuwe leren jas. Niet dat ik zo’n stoere kerel ben, maar ik heb wel een motor. En op een motor is een goede leren jas toch wel top. Maar ja, de keus is zo’n beetje oneindig. Ik Lees meer
 • Lisette Blauwhoed
  Kent u het nog, dat maffe nummer dat opeens opdook in de hitparade van 1981: ‘Annie, hou jij m’n tassie even vast’? Het werd een enorme hit en reikte zelfs tot de eerste plaats. Nou wil ik het verder niet over die hit, of over Annie hebben, want die hebben Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *