Reviews Leer-Onderhoud.nl

B

Beschrijf uw ervaring
Duidelijke prijsafspraak en vakkundig werk afgeleverd. Fijn en service gericht E-mail verkeer gehad. Aanrader !

anoniem

Beschrijf uw ervaring

Eric

Beschrijf uw ervaring
Ik had een kapotte tuinstoel en vroeg of ik deze bij Meubelvisie kon brengen. De reparatie bleek nogal eenvoudig en werd gratis uitgevoerd. Zeer vriendelijk en vakkundig!

Sjors

Beschrijf uw ervaring
Snelle service bank werdt ter plekke gerepareerd Bekwaam personeel

Henk

Beschrijf uw ervaring
Monteur had gelijk doir, wat de oorzaak was. Heeft dit vskkundig opgelost en wederom prima afgewerkt. Bank zit weer als nieuw.

anoniem

Beschrijf uw ervaring
Bij de eerste afspraak niet de goede spullen bij zich. Voor mij was dit niet zo'n probleem maar als je een vrije dag hebt genomen. Ik vind de prijs tov materiaal en tijd vrij hoog.

Winnie

Beschrijf uw ervaring
Ervaring was goed

Sonja

Beschrijf uw ervaring
Van begin tot eind een hele fijne ervaring. Heel snel reactie en terugkoppeling. Monteur was heel vriendelijk en de bank ziet er weer super netjes uit.

Petra Post

Beschrijf uw ervaring
Heel tevreden na de reparatie van onze bank. Hele vriendelijke man en heel goed werk geleverd. Zeer tevreden.

R.

Beschrijf uw ervaring
Ik ben enorm tevreden met het resultaat van mijn bank. Hij ziet er weer als nieuw uit. Prettige communicatie, duidelijk. Goede service. Kortom een aanbeveling waard. Top

Raymond

Beschrijf uw ervaring
Hele fijne mensen met een hart op de juiste plaats

Ben

Beschrijf uw ervaring
Zeer klantvriendelijk, snelle reactie per mail. Haal en breng service werken netjes en zijn vriendelijk. Reparatie van de bank naar tevredenheid.

Conny

Beschrijf uw ervaring
Goede service, komen afsspraken na en goede vakmensen. Onze bank is weer bijna als nieuw.

Nathalie

Beschrijf uw ervaring
De here die langs kwamen werkte snel en netjes. Ze waren zeer vriendelijk. Mijn bank is weer helemaal opgeknapt. Voor dat geld heb ik geen nieuwe en we kunnen er weer even mee vooruit.

Michel

Beschrijf uw ervaring
Goede prijs/kwaliteit verhouding Maken waar wat ze beloven Aanrader

Aad van der Leek

Beschrijf uw ervaring
Makkelijk te vinden en keuze te maken om de beschadigingen bij te werken.

C.

Beschrijf uw ervaring
Jullie denken mee en bieden meerdere oplossingen aan

marie-jeanne

Beschrijf uw ervaring
Na twijfel vanwege de kosten onze twee persoons bank laten knappen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Blij dat we het gedaan hebben, bank ziet er weer als nieuw uit. Tijdens het proces regelmatig mailcontact gehad en dat verliep ook zeer goed. Zeer snelle reactie en vriendelijke toon.

A. Van Aarle

Beschrijf uw ervaring
Zeer correcte meubelmakers, alles keurig achtergelaten, Vriendelijk en beleefd, mijn bank van 16 jaar zit weer als een nieuwe!

W.Bovens

Beschrijf uw ervaring
Zeer goede ervaring met meubelvisie. Je word correct behandeld.Komen hun afspraken na en leveren vakwerk. Goede en prettige medewerkers.Ik heb diverse malen gebruik gemaakt van hun diensten.Nooit een wanklank gehad.Ook hun garantie afspraken komen zij correct na.Geen gezeur en geen gez........k. Een aanrader.

Mel

Beschrijf uw ervaring
Snelle en professionele service. Zeer klant vriendelijk! Wij zijn heel tevreden!

Familie

Beschrijf uw ervaring
Onze veertien jaar oude bank zit weer heerlijk. De meubelmakers zijn zeer vriendelijk en vakkundig

R. Schaad

Beschrijf uw ervaring
Wij zijn heel tevreden over de reparatie van de bankjes. Op tijd opgehaald en teruggebracht. En de reparatie volgens afspraak. Tevreden klanten dus.

Joost

Beschrijf uw ervaring
Vandaag bezoek gehad van twee mannen om onze bank te repareren. Kwamen op het afgesproken tijdstip en leverden niet alleen snel, maar ook zeer nauwkeurig werk af. Top! De bank kan weer een paar jaar mee!

Froukje Jong

Beschrijf uw ervaring
Het contact via de mail verliep vlekkeloos. Vlot en correct. De reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd. De jongens die bij ons thuis kwamen waren zeer correct en vriendelijk!

Harrie

Beschrijf uw ervaring
Op woensdag 24 april jl. rond 10.00 uur melden zich 2 medewerkers van uw bedrijf voor een flinke klus t.w. nieuwe vulling aanbrengen in ons leren bankstel. (2 zits en 3 zits bank) De medewerkers hadden al een flinke afstand afgelegd en wel van Lelystad naar Vaals. Uw medewerkers hebben die dag een uitzonderlijke prestatie geleverd. In de 2-zits bank zat nog een mechanisch uitschuifbare voetenbank. Het monteren en de-monteren hiervan betekende extra werk. (wellicht moet u hiermee bij het opmaken van de offerte in de toekomst rekening houden). Ondanks de lange reisweg en het meerwerk hebben uw medewerkers deze klus op een uitstekende manier uitgevoerd. Opvallend was de vriendelijkheid die door beide medewerkers werd uitgestraald. Men was zeer correct en beleefd ondanks de tegenslag. Het zal niet iedere dag voorkomen dat een klant u hierover benadert maar wij zijn de mening toegedaan dat u als werkgever met deze zeer gemotiveerde medewerkers de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien. Deze 2 medewerkers verdienen een groot compliment en zijn op deze manier het visitekaartje van uw bedrijf. Wees er zuinig op. Na een hele dag gewerkt te hebben bleek dat de medewerkers op de terugweg ook nog 2 adressen moesten bezoeken voor het oplossen van een klus. Dus dat zijn wel heel lange werkdagen. In uw planning kunt u daar wellicht wat meer rekening mee houden. (dit is uiteraard een vrijblijvend advies en goed bedoeld).

Leer-onderhoud.nl is een onderdeel van MeubelVisie. Naast het verkopen van meubelonderhoud producten zijn we ook gespecialiseerd in meubelreparatie, reiniging en onderhoud.

De reviews die u op deze pagina zult vinden zijn daarom niet alleen van de webshop maar reviews van het reinigen, repareren en onderhouden van meubels. Heeft u last van problemen met uw meubels waar u niet uit komt? Neem dan eens een kijkje op MeubelVisie.nl.