Leer-Onderhoud is een onderdeel van MeubelVisie. Naast het verkopen van meubelonderhoud producten zijn we ook gespecialiseerd in meubelreparatie, reiniging en onderhoud.

De reviews die je op deze pagina zult vinden zijn daarom niet alleen van de webshop maar reviews van het reinigen, repareren en onderhouden van meubels. Heb je last van problemen met je meubels waar je niet uit komt? Neem dan eens een kijkje op MeubelVisie.nl.

Reviews Leer-Onderhoud.nl

Beoordelingen

9,1
834 beoordelingen

  Marja en André v Aperen


  Zeer correct, deskundig en snel! En heil klantvriendelijk! Blij met jullie en we maken zéker reclame voor Meubelvisie!

  Krista


  Goede heldere en snelle communicatie Zeer goede prijs Bank snel en vakkundig hersteld door aardig personeel.

  Richard Looyschelder


  Wij zijn ons bankstel precies 8 dagen kwijt geweest voor herstel van nieuwe zitvlakken. Het is een wereld van verschil wat zitten betreft. Tim Bouwsma, u levert fantastisch werk af, dank hiervoor. Ik kan iedereen die zijn bankstel wil laten herstellen aanraden om dit bij Meubelvisie van Tim Bouwsma te laten doen. Vriendelijke groet Richard Looyschelder.

  M.


  Zitting van bank voorzien van nieuwe veren. Snel en professioneel gemaakt. Zeker een aanbeveling.

  Elianne


  Wij zijn tevreden klant. De reparateurs waren netjes binnen de afgesproken tijd aanwezig. De bank is gerepareerd en je ziet er echt niks meer van. Daarna is alles nog aangeveegd en opgeruimd. Kortom wij waren blij.

  D.


  Snelle reactie op mijn offerteaanvraag. Vriendelijke medewerker die de kussenhoezen ophaalde en gevuld terugbracht. Ik zit weer heerlijk!

  Kees


  Het vullen/ verstevigen van ons bankstel, is gedaan zoals we gehoopt hadden. Op dit moment zijn we zeer tevreden. We gaan er vanuit dat we de komende jaren er nog veel plezier van gaan hebben. Alle gemaakte afspraken zijn ze na gekomen, super snelle reactie op de mail. Stipt op tijd om ons bankstel op te halen en ook zo bij het retourneren. Wij zijn dik tevreden

  Miranda


  Onze twee Gelderlandbanken met lichtgrijze wollen bekleding waren na 8 jaar gebruik wel aan een schoonmaakbeurtje toe. Ik was er best huiverig voor, had er ook geen ervaring mee. Meestal kochten we na 6-8 jaar een nieuwe bank. Deze waren daar te duur voor. Totaal geen spijt van gehad. Meubelvisie was heel duidelijk en vriendelijk in de communicatie, was op tijd en heeft onze banken mooi schoon gekregen. Ze zijn zelfs zonder kosten een 2e keer langsgekomen om de laatste vlekken te verwijderen. Geen rare kosten achteraf, gewoon het afgesproken bedrag. Ik beveel ze van harte aan!

  Stan


  Bijna de banken weg gedaan voor een nieuwere, totdat wij Meubelvisie zijn tegengekomen via Google. Eerst de rugleuningen gerepareerd en daarna voor de bankhoezen gegaan. Zeer klantvriendelijk en goede service!

  S. Mahes


  Zeer tevreden met de service van Meubelvisie. Mijn leren bankstel is weer als nieuw!

  B.


  De afspraak was via de website en aanvullende emailcontact snel gedaan. Op basis van een foto en omschrijving ontvingen we een offerte. Je bent de bank enkele weken kwijt en hij komt daarna (als nieuw) weer terug. We hebben ons veel uitzoek-tijd bespaard met het verlengen van de levensduur van onze huidige bank (past perfect in ons interieur). We zijn erg tevreden!

  H.


  Zeer goed, prima werk geleverd goede afhandeling en weer keurig terugbezorgd....

  J.M.


  Had nieuwe nosagveren klemmen nodig voor een leren 2-zits bankje Ophalen en brengen ging zeer zorgvuldig. Levertijd had ik niet naar gevraagd maar viel mij reuze mee. Prijs was niet afschrikwekkend. Kortom aanbeveling.

  S. Van Haaren


  Goede service, netjes op tijd en doen zelfs nog een reparatie. Top!

  Gabriëlla


  Snel antwoord, goede service. Wij zijn erg tevreden

  Jacqueline


  Eindelijk een bedrijf dat reageerde op mijn verzoek om een offerte voor een bank reparatie. En gelukkig bleef het daar niet bij. Er werd goed gecommuniceerd, heldere offerte en de afspraken werden perfect nagekomen. Een loszittende hoofdsteun werd als service vastgezet. Helemaal top! Mijn bank ziet er weer netjes uit en kan weer een paar jaar mee.

  Manon


  Keurig en netjes werk afgeleverd. Vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden.

  N..Bey


  Wat een geweldig bedrijf, ik zou dit bedrijf iedereen aanraden. Vakkundig personeel en heel vriendelijk.

  Franciska Dongen


  Wat een super bedrijf1! Mijn zes eetstoelen kraakten heel erg, bericht gestuurd en ik kreeg heel snel antwoord. Binnen een week kwamen ze thuis de stoelen maken maar de reparatie bleek groter dan verwacht, ze hebben mijn stoelen meegenomen voor een grotere repartie. Binnen tien dagen al mijn stoelen weer thuis. Super goed gemaakt, erg goedkoop daar heb ik geen nieuwe stoelen voor. Super aardig mensen, echt vakmensen. Een echte aanrader!!

  N.


  Nu voor tweede keer contact met meubelvisie gehad en beide keren gewoon heel tevreden!!

  Wietske


  De afspraak was vlot gemaakt om langs te komen te te bekijken wat er moest gebeuren aan ons mooie grote leren hoekbank. De offerte werd ter plaatse gegeven. Met het bedrag gingen we akkoord, de kussen werden gelijk meegenomen. En 1,5 week later werden ze weer bezorgd! Alles vlot volgens afspraak, de bank zit weer erg fijn. En tot nu toe zijn wij dik tevreden! En zo hopen wij dat wij nog jaren plezier hebben van onze bank! Het bedrijf heeft mij hiermee ook zeker aan het denken gezet. Waarom het oude weggooien terwijl het niet versleten is. Denken in duurzaam bezig zijn. Ik had voor dit herstel bedrag niet een nieuwe leren bank kunnen kopen zoals we nu hebben. Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor andere mensen welke nu nog in twijfel zijn of ze een nieuw bankstel kopen of hun bestaande een opknapbeurt geven.

  Guido


  Zetelhoes van camper perfect hersteld Was gescheurd en niet meer verkrijgbaar Ben erg gelukkig

  Cees en Ingrid


  Van begin tot eind een perfecte begeleiding mogen genieten .

  Silvia


  Snel in het antwoorden van mail, duidelijke uitleg en prijsopgave. Op tijd opgehaald en teruggebracht en vakkundig gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat.

  H.


  Wij hebben een “problematische” bank. De bank is vroeger speciaal voor ons op maat gemaakt voor lange personen! De stoffering was wat versleten, maar de omvang van de bank, is nog steeds heel actueel! Hoewel afwijkende maten, werd zorgvuldig álle maten en mogelijkheden meegenomen in de keuze die wij konden maken! Álle mogelijkheden werden tentoongesteld over tentoongestelde banken! Vriendelijk en met veel geduld en deskundigheid! Wij zijn enthousiast over de kwaliteit en de maten! Door de elasticiteit past alles gauw!! Dat is wel praktisch, zéker bij afwijkende maten! Dit bedrijf is zéker aan te raden!! Een afspraak maken op korte termijn is voldoende en ze hebben een grote keuze aan stoffen/ kleuren en mogelijkheden!! Ga zelf kijken. Geeft je een inzicht hoe een hoes staat op je eigen bank!! De prijs is niet duur!