Leer-Onderhoud is een onderdeel van MeubelVisie. Naast het verkopen van meubelonderhoud producten zijn we ook gespecialiseerd in meubelreparatie, reiniging en onderhoud.

De reviews die je op deze pagina zult vinden zijn daarom niet alleen van de webshop maar reviews van het reinigen, repareren en onderhouden van meubels. Heb je last van problemen met je meubels waar je niet uit komt? Neem dan eens een kijkje op MeubelVisie.nl.

Reviews Leer-Onderhoud.nl

Beoordelingen

9,1
881 beoordelingen

  Peter


  Onlangs heb ik mijn leren driezitsbank bij Meubelvisie aangeboden om het zitgedeelte te laten repareren. Binnen een dag heb ik antwoord gekregen en een afspraak kunnen maken. De bank werd keurig opgehaald, wat opviel was de behandeling van de ophalers, deze gingen erg netjes met onze bank om. Later bleek iets meer aan de hand te zijn met de bank, ook dit werd keurig gemeld met een voorstel tot reparatie. Bij aflevering was de verassing groot dat de bank er weer als nieuw uitzag, ook eventuele kleurverschil wat zou kunnen optreden zat er nagenoeg niet in. Kortom Meubelvisie heeft erg netjes gewerkt en keurig binnen de afspraken. Daarom beveel ik Meubelvisie aan!

  Jolanda


  Door mijn twijfel over de afmetingen had ik van tevoren telefonisch contact met Meubelvisie. Ik kreeg een paar kleurstalen toegestuurd en toen maar besteld. De hoes kwam snel binnen en ik vond m toch wat ruim zitten. Na een mailtje te hebben gestuurd kon ik de hoes met de afmetingen van de stoel terugsturen en zou de hoes worden aangepast. Zo gezegd, zo gedaan en werkelijk het is nu perfect. Onze minder mooie relaxfauteuil die nog goed zat kan er nu weer jaren tegen aan! Wij zijn erg blij met de hoes en ook met de superservice van Meubelvisie 🙂

  R


  Op mijn vragen voordat dat ik de bestelling plaatste werd goed en snel gereageerd. Het advies en staaltjes hielpen mij goed bij het selecteren van de hoes. Ook een klacht die ik na de levering had werd snel verholpen.

  A.


  Aardige mannen die hun vak verstaan!!

  Frans


  Beschadigingen van een leren bank enkele dagen geleden laten repareren. Broddelwerk. Valt eigenlijk nog meer op dan tevoren. 227 euro weggegooid.

  Odilia


  Na de ontvangst van enkele kleurstalen hebben wij na goed advies een online keuze gemaakt voor twee rode Milos bankhoezen via Bankhoes-expert.nl. Aanvankelijk werd één in de verkeerde maat geleverd, maar na vlot en prettig mailcontact is deze de volgende dag opgehaald en werd de dag daarna de nieuwe geleverd. Wat een goede service! De hoezen zijn erg mooi en passen uitstekend. Aanrader!

  Jenny Van der Zwan


  Er waren wat problemen maar Meubelvisie heeft dat dubbel en dwars goed gemaakt. Tim die daar werkt is zeer professioneel en vriendelijk.

  Harry


  Voordat we met Meubelvisie in zee gingen hebben we heel prettig en heel snel, meerdere keren mailcontact gehad. Na het opsturen van een foto van onze bank, die op de plekken waar veel gezeten wordt “zitspiegels” had, kwam er eigenlijk onmiddellijk een reactie met advies. Dit wekte vertrouwen met name door het prettige, snelle contact en het aannemelijke advies, hebben we besloten de bank bij ons thuis, van onderaf op te laten vullen. Er kwamen twee prettige, nette personen die de klus naar tevredenheid geklaard hebben.

  Erik de Haan


  Een aanrader voor wie een meubelstuk wil laten repareren en/of opknappen. Op een prettige manier worden er duidelijke afspraken gemaakt en wat besproken is wordt nagekomen. Ook met mijn wens over tijdstip werd rekening gemaakt.

  Tino Disselkoen


  In eerste instantie niet volledig als afgesproken... zonder morren direct teruggehaald waarna picobello alsnog geleverd; een betrouwbaar bedrijf (belangrijker dan altijd in enen goed)

  Berry


  Reparatie aan bank kundig uitgevoerd. Vriendelijke monteurs die weten waar ze het over hebben.

  Gea


  We hadden een prijsopgave ontvangen voor het repareren van een gebroken singel in ons bankje. Toen ze kwamen kijken bleken er 3 singels kapot en moest het in de werkplaats worden gerepareerd. Voor dezelfde prijs is het bankje weggebracht, terug gebracht en gerepareerd. Hele goede service!

  Chantal


  Ik ben altijd heel sceptisch met bepaalde sites. Ook hier was ik twijfelachtig over, want is het wel betrouwbaar?! Je geeft toch een deel van je bank mee. Helemaal in de stress, want ja!.. hoe krijg je rode kaarsvet uit je witte bank!!?? Door Meubelvisie is dit helemaal goed gekomen!! De stof had ik zelf moeten meeleveren, maar de bank is weer helemaal de oude. Super mooi afgewerkt!! Communicatie via de mail was heel duidelijk. Kreeg snel weer reactie terug als ik een vraag had. Afspraken zijn nagekomen en de prijs was ook helemaal Top! Ik beveel Meubelvisie zeker aan!

  R.


  Goed advies over een uitstekend product.

  M.


  Hou je ervan om snel antwoord te krijgen op je vraag, dan ben je hier op het goede adres. Tim reageert altijd heel snel op je mails 🙂 Het ophalen en retourneren gaat volgens afspraak, fijne medewerkers super netjes en correct en behulpzaam.

  Theo


  We hebben eerst de hoekbank opnieuw van vering en vulling laten voorzien wat prima is gedaan. Nu de eetstoelen opnieuw laten bekleden met kwaliteit leder. Perfect vakwerk afgeleverd.

  Marc


  Het resultaat mag er zijn.

  M.C Vermeulen


  Al tijdens het emailen met de firma met name Tim werd er heel snel gereageerd. Ook waren de prijzen zeer duidelijk en reëel. Ook kregen we een duidelijk tijdsbestek wanneer de jongens kwamen om de scheur in de bank te maken. Nette jongens en ook uitstekend gerepareerd. Ook duidelijk advies gekregen . Scheur niet te zien meer . Als je niet weet dat er een scheur in de bank zat dan wist je het niet. Al met al een goede firma om je bank te laten repareren. Martin Vermeulen

  Corine


  Geweldig bedrijf! Kundig personeel, behulpzaam en vriendelijk.

  Esther


  Wat ben ik blij met de bankhoezen. Het heeft ons de aanschaf van een nieuw bankstel bespaard! Iedereen vindt het geweldig. De kleur 'linnen' past heel goed bij onze meubels, alles ziet er nu weer fris en gezellig uit. Een stel nieuwe kussentjes erbij maakt het extra geslaagd. Ik vroeg om advies en om kleurstalen, beide werden prompt gegeven en gestuurd en zodoende heb ik de juiste keus gemaakt. Dankzij deze bankhoezen zit ik weer met plezier in de zithoek!

  A.


  Alles is super verlopen communctie, professionaliteit en de prijs. Mannen kwamen binnen keken wat er gedaan moest worden binnen een half uur was mijn bank weer als nieuw. Super bedankt! Ik kan meubelvisie iedereen aanbevelen!

  Marja


  Snelle, vlotte klantvriendelijke afhandeling

  andreas bonselaar


  De bank is heel netjes gerepareerd, en thuis gereinigd

  Methusalina


  Dit bedrijf doet er alles aan, de klant van dienst te zijn. Mijn pakket kwam niet aan door een fout van DPD en er werd meteen een nieuw pakket gestuurd. Opvallend is bovendien hun bereikbaarheid en geduld voor persoonlijk contact. Gedurende de keuzeprocedure heb ik diverse malen kunnen steunen op hun professionele expertise.

  Theo Hesselman


  Meubelmaker kwam op tijd volgens de afspraak aan huis. En maakte de doorgezakte zitting van de bank voor de vooraf afgesproken prijs.