Stone Protector Spray

Stone Protector Spray

 9.95

Stone Protector spray is een kleurloos impregneermiddel dat u kunt gebruiken voor poreus natuursteen en kunststeen. Deze spray beschermt tegen water, olie en vet.

Beschrijving

Beschrijving Stone Protector spray:

Stone Protector spray is een kleurloos impregneermiddel dat u kunt gebruiken voor poreus natuursteen en kunststeen. Onder kunststeen valt bijvoorbeeld terrazzo, beton en terracotta. De Stone Protector spray is niet geschikt voor gepolijste steensoorten zoals marmer of graniet.

Deze spray beschermt tegen water, vet en olie en verkleurt het oppervlak niet of nauwelijks. Op de spray zit een gebruiksaanwijzing deze kunt u vinden door het etiket te openen bij het hoekje “OPEN”.

Gebruiksaanwijzing Stone Protector spray

Wanneer u de Stone Protector spray gebruikt is het belangrijk dat u dit doet in een zeer goede geventileerde ruimte. Het beste is om de spray te gebruiken in de buitenlucht. Nadat u de spray heeft gebruikt moet er minimaal 3 uur geventileerd worden. Als u de spray gebruikt in een ruimte die niet goed geventileerd is kan het ademhalingsklachten of misselijkheid veroorzaken.

U kunt de spray het beste testen op een onopvallende plaats op het steen. Zo bent u er zeker van dat de kleur hetzelfde blijft en dat het materiaal bestendig is tegen de spray. Voordat u begint moet u er voor zorgen dat de ondergrond schoon is. Het vergelijken kunt u het beste doen als de spray helemaal droog is.

Om de spray te gebruiken moet u de spuitbus rechtop houden en er voor zorgen dat er ongeveer 20-30 cm afstand is. Spuit de spray in gelijkmatige banen op de ondergrond en laat de spray daarna goed drogen.

Heeft u toch te dicht bij gespoten en ontstaat er vloeistof? Dan kunt u deze deppen met een doek of een tissue. Deze behandeling werkt het beste als u het 1 á 2 keer per jaar herhaalt.

Droogtijd Stone Protector spray

De droogtijd van deze spray is plus minus 12 uur.

Verbruik en verpakking
Per spuitbus kunt u zo een 2 tot 3 vierkante meter behandelen. In 1 spuitbus bevat 250 ml Stone Protector spray.

Heeft u nog vragen over dit artikel? Stel ze dan via ons contact formulier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stone Protector Spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *