Vraag James alles over vlekken

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

James is de specialist op het gebied van vlekken een fabrikant die al bijna 100 jaar bestaat. Niet zonder reden natuurlijk want je kunt alleen zo lang bestaan wanneer je kwaliteit levert en de concurrent een stap voor blijft.
Om een beetje wegwijs te worden in al hun verschillende producten heb ik dit artikeltje geschreven.

Nieuwe meubels of tapijt

Heeft u nieuwe meubels gekocht of een nieuw tapijt laten leggen. Zorg ervoor dat u een James starters in huis hebt. Vroeg of laat gebeurt er een ongelukje, hoe zuinig je ook bent op je spullen. Met een James Starters heeft u altijd alles in huis om het probleem direct op te lossen. Een probleem kan het beste worden opgelost wanneer het nog klein is, hoe langer u wacht of des te meer ondeskundige reinigingspogingen uitgevoerd worden. Hoe meer kans dat wat een klein probleempje was toch nog een groot probleem gaat worden. Jammer want voor nog geen drie tientjes kun je heel veel ellende voorkomen.

Onderhoud van meubels of tapijt

Het onderhoud van meubels en tapijt is bestaat vaak uit een beetje stofzuigen en dat is het wel. Maar dat is niet voldoende dus na verloop van tijd laat u een meubelreiniger of tapijtreiniger komen om de boel eens grondig te reinigen. Maar vaak is dat pas na 5 tot 7 jaar. In de tussentijd moet u zelf ook nog wat doen. En dat is het regelmatig of toch minstens 1 keer per jaar James Water te gebruiken. Dit product vernevelt u over het te reinigen oppervlak en dept u met een schone witte doek weer op. Net zo lang herhalen tot er geen oppervlakkig vuil meer af komt. Zo simpel is het en voorkomt dat er blijvende schade ontstaat.

Vlekken ook waterbasis

We kunnen vlekken simpelweg in twee categorieën splitsen. Dat zijn vlekken op waterbasis of vlekken op synthetische basis.
Vlekken op waterbasis zijn onderander koffie, thee, wijn, frisdrank, bloed etc, etc. Voor deze vlekken kun je in nagenoeg alle gevallen gewoon gebruik maken van James vlekken wonder. Een product wat je alleen maar hoeft te vernevelen over de vlek en verder niets doen. Gewoon wachten en na twaalf uur ziet u dat de vlek verdwenen is.

Synthetische vlekken

Tweede categorie zijn synthetische vlekken Denk hierbij aan verf, teer, kauwgom, lijm, schoensmeer etc.etc. Is het lastig om te definiëren kijk dan even op de vlekkenwijzer die bij de starterset is ingesloten of koop er 1 wanneer u deze kwijt bent. James vlekkenspray is uitermate geschikt en wordt zelfs door specialisten gebruikt om meubels en tapijt in topconditie te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *