Leather Care

 19.95

Leather Care

Leather Care is het product om uw leren bank set topconditie te houden.
U ontvangt een reiniging en onderhoudsmiddel van 150ml

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather Care Het product om uw leren bank in topconditie te houden. Leather Care is een een complete onderhoud set voor leren banken, geschikt voor bijna alle soorten leder, behalve nubuck, bycast en suède, voor deze soorten leder hebben wij een speciale reiniging en onderhoudsmiddelen.

Leather Care

Deze onderhoudsset bestaat uit:

  • softcleaner 150 ml
  • protectioncream 150 ml
  • spons
  • doek
  • uitgebreide beschrijving

Leather Care Soft Cleaner

In vergelijking tot andere leder schoonmaakmiddelen bevat de soft cleaner geen alcohol of mineralen die het leder kunnen beschadigen. De soft cleaner is een milde reinigingsproduct waar mee uw de meeste vlekken en vuil zonder enig probleem kan laten verdwijnen. Als u het reinigingsmiddel wilt gaan gebruiken, raden wij u altijd eerst een korte test uit te voeren. Dit doet u door wat reinigingsmiddel op een spons tedoen. Knijp er een aantal keren in tot dat het gaat schuimen en breng het dan aan op uw lederbank, dit op een plek wat minder in het zicht is. Daarna kunt u het afvegen met het witte doek wat bij het setje zit. Als dit niet afgeeft dan heeft u het correcte product voor uw leren bank meubels.

Leather Care Protection Cream

Leather Protection Cream gebruikt u altijd na het reinigen van uw leren bank, de Leather Protection Cream brengt een beschermen laag aan en voorkomt daarmee vuil en vlekken in toekomst. Ook verhindert de Leather Protection Cream dat het leer van uw bank de craquelé laat zien. Als u wilt dat uw leder bankstel lang mee gaat raden wij u aan om regelmatig u bank te reinigen en te onderhouden.

Wanneer is regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud is iets wat mij vaak gevraagd word, mijn advies om u leder bankstel elke drie maanden te reinigen en de beschermende laag aan te brengen met de Leather Protection Cream. Liever teveel schoonmaken dan veel te weinig. Behalve dat u bank in topconditie blijft, voorkomt u na verloop van tijd door regelmatig behandelen dat er zichtbaar vuil aanslag te zien is. Vuil aanslag is vooral te zien om lichtkleurige banken en dat geeft vaak toch een wat minder fraai gezicht. Nog een reden is dat de luchtvochtigheid in huis vaak heel laag is door de centrale verwarming, hier kan leder mindergoed tegen, vooral meubels die dicht bij een verwarming element staat mogen best wat vaker behandelen.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, stuur ons een mail naar onze service dienst of geef ons een belletje. Wij helpen u graag verder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Care” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *