NubuckKit

 29.95

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Nubuckkit, wat zit erin:

200 ml protectie spuitbus, 150ml cleaner, 75ml degreaser, 1 nubuck doekje, 1 sponsje, 1 brochure

De Nubuckkit is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige en besmettelijke nubuck en/of suède leder. Door het harige karakter van deze leersoorten wordt vuil en vooral huidvet (handen en haren) en transpiratie extreem geaccentueerd. Om uw leder daartegen te beschermen hebben wij de nubuck kit ontwikkeld.

De nubuck kit bevat speciale producten voor reiniging, onderhoud en bescherming van alle soorten NUBUCK leder en suède. Met deze producten is het mogelijk om vuil, sporen van water- en vetvlekken uit kleding, schoenen en bekleding van NUBUCK te verwijderen. Een beschermende behandeling met Nubuck Protector voorkomt tevens de vorming van het merendeel van de vlekken en zorgt dat het reinigen meer effect heeft.

NubuckkitNubuck Cleaner 150ml:

Nubuck Cleaner verwijdert het merendeel van de vlekken en vuil uit NUBUCK leder. Het gaat om een product op waterbasis dat in het oppervlak doordringt en het NUBUCK reinigt zonder het te beschadigen.

Nubuck Degreaser 75ml:

Nubuck Degreaser verwijdert op effectieve wijze het overtollige vet en de olievlekken uit NUBUCK leder. Is bestemd voor het behandelen van vetvlekken die gewoonlijk door huidvet en haren worden veroorzaakt

Nubuck Protectie spuitbus 200ml:

Nubuck Protector beschermt op effectieve wijze gevoelige leersoorten zoals NUBUCK, suède en anilineleder tegen voedsel- en drankvlekken en tegen vuil. Heeft een afstotende werking tegen olie, water en alcohol.

Nubuck Cleaning Cloth:

Deze behandelde speciale doek is de meest eenvoudige methode om vlekken uit NUBUCK te verwijderen. De doek verwijdert oppervlakkig vuil en frist vale en versleten plekken op. De Nubuck Cleaning Cloth is een effectief en ecologisch reinigingsmiddel voor bekleding, kleding, tassen en schoenen van NUBUCK leder of suède. Dez doek geeft buitengewone resultaten zonder het gebruik van chemische middelen en geeft het NUBUCK zijn oorspronkelijke uiterlijk en zijn consistentie bij het aanraken terug.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NubuckKit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *