Breng uw lederen bank op kleur

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Nieuw van Oranje de Color Revive een prachtig product om lederen meubels weer op kleur te brengen. Iedereen kan zijn lederen bank of stoelen weer op kleur brengen met de color revive.

Geschikt voor meubels met craquelé

Zelfs wanneer er kleine barstjes in het leder zitten, ook wel Craquelé genoemd kan met de color revive hersteld worden. Dit product heeft namelijk een licht vullend vermogen.

Geschikt voor verkleurde meubels

Uw lederen bank kan onder invloed van licht verkleuren. Vaak is het leder nog in prima staat alleen de kleur is verdwenen. Weggooien is zeker niet nodig en een meubelreparateur uitnodigen evenmin. De color revive is heel makkelijk zelf op te brengen.

Veel kleuren leverbaar

Er zijn twaalf standaard kleuren verkrijgbaar. Het kan dan zijn dat de kleur voor uw bank er niet bij zit.
Wat u kan doen om dit op te lossen is zelf de juiste kleur mengen. Lijkt moeilijker dan u denkt maar de verschillende kleuren kunt u onderling met elkaar mengen. Hulp nodig vraag het ons. Heeft u de keuze tussen een iets lichtere kleur of een iets donkerdere kleur. Neem dan altijd de iets donkerdere kleur voor het mooiste resultaat.

De volgende kleuren zijn verkrijgbaar:

• Bordeaux
• Donkerbruin
• Robijnrood
• Cognac
• Lichtbruin
• Smaragdgroen
• Crème
• Middenbruin
• Wit
• Donkerblauw
• Roodbruin
• Zwart

Color Revive is geschikt bijna alle soorten leder

U leest het goed bijna alle soorten leder. Dat betekent dat er enkele uitzonderingen zijn. Leder wat ruw of geschuurd is zoals suède bijvoorbeeld leent zich minder goed om te kleuren met de color revive. Vandaar dat we zeggen op alle gladde ledersoorten is dit product geschikt behalve de ruwe ledersoorten.

Heeft u een gedekverfde, semi aniline of volledig aniline lederen bank of stoel dan kunt u dit product goed gebruiken. Zelfs voor schoenen, jassen of tassen is het geschikt zolang het maar een gladde kwaliteit leder is.

Wat u moet weten over aniline leder

Aniline leder heeft geen aparte beschermlaag gehad vanuit de fabrikant. Dit is de reden dat vuil heel makkelijk in het leder trekt. Wanneer u dit product gebruikt gebeurt er iets wonderlijks. Het aniline leder veranderd in semi-aniline leder met als voordeel dat het makkelijker te reinigen is nadien. En vuil minder kans krijgt om in het leder te trekken.

Wat hebt u allemaal nodig voor een perfect resultaat

Het beste kunt u de meubels als volgt behandelen.

Eerst reinigen, wanneer u op de link klikt komt u direct bij het product en de omschrijving.

Op kleur brengenEerst reinigen, wanneer u op de link klikt komt u direct bij het product en de omschrijving.

Juiste glansgraad aanbrengenEerst reinigen, wanneer u op de link klikt komt u direct bij het product en de omschrijving.

Vervolg onderhoudEerst reinigen, wanneer u op de link klikt komt u direct bij het product en de omschrijving.

Het lijkt lastiger dan het is maar wanneer u klaar bent dan zijn uw meubels weer als nieuw.

Heeft u vragen of advies nodig, mail ons en u ontvangt heel snel antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *