Stijl je leren bank volgens de 2023 trends met de volgende tips

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
@anaar.co Styling your leather couch 101 by @suleimansara 💃🏻❤️ #fyp #foryoupage #homedecor #home #howto #muslimgirl #workdistractions ♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa


Het is weer helemaal in! Onze robuust bruine leren banken en wat zijn ze prachtig!

Zoals het waarschijnlijk onopgemerkt voorbij is gekomen, is vintage gemixt met moderne designs helemaal het. Dit noemen wij Newstalgia. De tiktokker Anaar maakte een video waarin ze kort laat zien wat je zou moeten doen bij het stijlen van je leren bank.

Plant

Planten worden hedendaags steeds meer in het interieur toegelaten. Naast het aankleden van ons huis met hun mooie kleuren, zijn planten ook nog eens handig om te hebben. Je hebt het waarschijnlijk al gevoeld, leven.

Planten brengen leven in ons huis. Nee, serieus! Deze levende organismes zuiveren de lucht, zodat je een schoner omgeving heb. Dit zal je zonder twijfel ook opmerken met het toevoegen van de juiste planten, zoals; de Spathiphyllum sweet Lauretta (lepelplant), de Kentiapalm, de Strelitzia Nicolai M en de Epipremnum pinnatum aureum.

Dit zijn vier middelgrote planten die perfect naast de bank passen.

Ronde spiegel

Een ronde spiegel zorgt voor licht en ruimte, maar ook een wat rustgevende sfeer. Het toevoegen van een element, zoals de ronde spiegel, zal uw huis helemaal feng shui maken.

Contrast

Bij een leren bank raad ik je aan om zeker ook plaids of kussens toe te voegen. Gebruik hierbij een kleurcontrast. Eentje die de harde kleur van je bank, minder hard maakt. Pas bijvoorbeeld de simultaan contrast, licht-donker contrast of warm-koud contrast toe.

In het geval van Anaar de tiktokker, waarvan wij een voorbeeld van nemen aan haar video. Wordt het licht-donker contrast toegepast. Hier praat ze over namelijk de kleuren zwart en wit. Ook wordt mosterd als kleur benoemd, dan hebben we het over de simultaan contrast.

Maar mijn tip, gebruik de kleuren ivoor of beige in plaats van wit. Wit heeft een te harde uitstraling en zal daardoor veel aandacht van de bank afnemen.

Perzisch tapijt

Mijn favoriet, het Perzisch tapijt! Oh oh oh, wat is dit toch een heerlijk element om toe te voegen! Een Perzisch tapijt in de kleuren rood, geel of groen zal je leren bank in no-time onweerstaanbaar maken.

Het Perzisch tapijt breekt namelijk de kleuren in de ruimte op en brengt dit in evenwicht met elkaar. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de gele plaids niet goed mengt met de bruine bank als er een rood Perzisch tapijt aanwezig is en een stukje groen van je plant. Zie je het al voor je?

Rechts een bruine leren bank, in het midden een vrouw met haar handen in haar zakken. Links naast de vrou een rond hoekige spiegel met daarnaast een middelgrote plant.

Al met al is een leren bank één van de mooiste elementen in je huis, maar met de juiste omgeving zal je leren bank extra complimenten ontvangen van vrienden en familie.

Heeft je bank wat onderhoud nodig, stuur ons rustig een mail met foto van de bank en u krijgt van ons een gratis advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *