Leather Repair Pencil

Leather Repair Pencil

 11.75

Leather repair pencil voor het repareren van kleine leder schades

Wissen

Beschrijving

Leather repair pencil voor het repareren van kleine leder schades

Wat kunt u met de Leather repair pencil

De naam Leather Repair Pencil zegt het zelf al eigenlijk. De Nederlandse vertaling voor de Leather Repair Pencil is: Leder reparatie stift.

De Leather Repair Pencil is een professionele bijwerkstift dat vrij makkelijk te gebruiken is. Door het aanbrengen van de stift verwijderd u met gemak kleine kleurbeschadigingen die in uw lederen zitmeubels zijn ontstaan. Eventueel zou u de stift ook op uw vinyl kunnen aanbrengen, maar LET OP: dit werkt niet altijd!! Omdat er twintig kleuren verkrijgbaar zijn is er altijd wel een kleur die voor uw zitmeubels geschikt is. Dit product is nagenoeg voor alle ledersoorten geschikt zelfs kleine kleurschades in kunstleder kunt u hiermee herstellen.

Kleurenkaart

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kleur?  Met deze kleurenkaart kunt u een keuze maken uit twintig verschillende kleuren. Het beste is om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van de kleur die u nodig heeft. Is dekkleur niet helemaal juist neem dan een kleur die iets donkerder is.

Kleurschade verwijderen lukt niet?

Het komt niet zo vaak voor dat de Leather Repair Pencil zijn werk niet goed doet, maar stel dat het u toch niet lukt. Dan raad ik u aan om een leder specialist in te schakelen om een afspraak te maken. In veel gevallen kunt u de kosten van een leder reparatie declareren bij uw inboedelverzekering.

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Repair Pencil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *