Leather Repair Pencil

 10.95

Leather repair pencil voor het repareren van kleine leder schades. Vergeet niet om ook een care&color mee te bestellen om het resultaat nog mooier te maken. Eerst de leather repair pencil gebruiken en dan nog even het leder nabehandeling met care & color.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Heeft u leer kleine kleurbeschadigingen? Geen paniek! De Leather repair pencil is een handige kleurpenseeltje die u kunt gebruiken voor kleine kleurbeschadigingen.

Wat kunt u met de Leather repair pencil

Met de Leather repair pencil kunt u gemakkelijk kleine kleur beschadigingen van het leder repareren en het product is geschikt voor leer en kunstleer. De leather repair pencil is zeer makkelijk in gebruik en het wil zelfs ook nog wel eens werken op vinyl!

Er zijn meer dan 20 verschillende kleuren beschikbaar en daarom is het belangrijk dat u de juiste kleur uit kiest. Met deze handige kleurenkaart kunt u makkelijk een keuze maken. Zit de exacte kleur er niet bij? Dan raden we aan om een kleur te nemen die net iets donkerder is dan uw eigen kleur. Twijfelt u over de juiste kleur? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Tips voor de Leather repair pencil

Voordat u meteen de hele beschadiging inkleurt raden we aan om eerst even een klein stukje te testen. Neem hier een klein onopvallend stukje voor. Zo weet u of het de juiste kleur is en of het werkt.

Kleurschade verwijderen lukt niet?

Eigenlijk komt het niet zo vaak voor dat de Leather repair pencil zijn werk niet goed doet maar mocht het toch het geval zijn dan raden we aan om eens met een leder specialist contact op te nemen. Zij kunnen u zeker verder helpen en advies geven bij uw probleem.

Nog een handige tip: Vaak kunt u de schade declareren bij uw inboedel verzekering! Dit is zeker de moeite waard om even na te gaan dat kan u zo weer wat geld schelen!

Andere vragen?

Heeft u na het lezen van deze productbeschrijving toch nog andere vragen over dit product? Schroom dan niet maar neem contact op via ons contactformulier. Onze specialisten helpen u graag verder.

Andere vragen of heeft u alleen advies nodig? Uiteraard kunt u ook dan bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg!

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Repair Pencil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *