Anti-statisch spray 500ml

 24.95

Een zeer effectieve anti- statisch spray voor het anti statisch maken van meubels en alle andere soorten textiel.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Anti-statisch spray voor het verhelpen van statische elektriciteit. Dit is een fenomeen wat door wrijving ontstaat. In de buurt van makkelijk ontvlambare stoffen kan het zelfs gevaarlijk zijn. Anti statisch maken van meubelstoffen of tapijt kan vaak met enkele simpele oplossingen gedaan worden.. Of de luchtvochtigheid in huis verhogen of deze anti- statisch spray gebruiken.

Wat is Anti-statisch Spray?

Anti-statisch Spray is een effectieve spray die u kunt gebruiken om uw textiel anti statisch te maken.

Wat doet Anti-statisch Spray?

Anti-statisch Spray maakt al uw tapijt of stoffen meubels anti-statisch. Wel is het noodzakelijk om de behandeling te herhalen wanneer de luchtvochtigheid weer afneemt.

Anti-statisch Spray is geschikt voor

Het anti statisch maken van alle soorten textiel. Zowel kunst-  en natuurlijke vezels als microstoffen kunnen hiermee effectief behandeld worden. Onze klanten gebruiken dit veel voor meubels maar ook tapijten en gordijnen.

Toepassing tips

De spray eerst even testen op het materiaal wat u wilt behandelen. Zo kunt u zien of het materiaal kleurvast is.Daarna kunt u de spray gelijkmatig over het te behandelen oppervlak nevelen. Even een uurtje laten drogen en u heeft voorlopig geen last meer van statische elektriciteit.

Maar toch zijn er ook nog wat andere dingen die u kunt doen. Zorg dat de luchtvochtigheid  rond de 55% – 60% is. Dit kunt u doen door wat waterbakken aan de centrale verwarming te hangen of toch eens op zoek gaan naar een mooi aquarium in huis.

Andere tip voor nieuwe meubels of tapijt die zorgen voor statische elektriciteit. Nevel met een plantenspuit gewoon wat water over de meubels of tapijt heen. Het hoeft niet nat te zijn maar licht vochtig is al voldoende om een acuut probleem te op te lossen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anti-statisch spray 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *