Textile Refresher 500ml

 14.95

Textile Refresher is ideaal voor het verwijderen van vervelende geurtjes.

Geschikt voor natuurlijke en synthetische stoffen.

Op voorraad

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Textile Refresher is het ideale product om vervelende geuren te verwijderen. Het is geschikt voor synthetische en natuurlijke stoffen.

Zelf uw bank ontgeuren? Gebruik Textile refresher!

Met Textile refresher kunt u gemakkelijk en snel uw stoffen meubels ontgeuren. Muffe, vieze en nare geuren kunt u hier mee aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan geuren zoals:

  • urine
  • ontlasting
  • braaksel
  • voedsel
  • vocht
  • schimmel
  • melk

Waar kunt u Textile Refresher voor gebruiken?

Het product is uitermate geschikt voor stoffen meubels. Maar naast het verwijderen van geuren uit meubels kunt u dit product ook gebruiken voor tapijten, kleding, vloerbedekking en bijvoorbeeld ook autobekleding. Eigenlijk alles wat van stof is kunt u behandelen met dit product en uw nare geuren zullen dan verdwijnen!

Textile Refresher tips voor het toepassen

Voordat u het product gaat gebruiken raden we aan om het eerst even uit te testen. Dit kunt u het beste op een plekje doen dat niet zo opvalt. Zo weet u of de kleur houdt en of er geen verkleuringen optreden.

Wanneer de stof door de test is heen gekomen raden we aan om eerst de stof te reinigen. Zorg dat al het losse vuil en stof weg is voordat u dit product gebruikt. Dit kan makkelijk en snel gedaan worden met een stofzuiger. Daarna kunt u het meubel of het tapijt helemaal inspuiten met de Textile Refresher.

Zijn de geuren echt hardnekkig? Dan is het een goed idee om de Textile Protection set aan te schaffen. Dit is een complete set met reinigingsmiddelen die samen met de Textile Refresher er voor zal zorgen dat uw meubel weer helemaal opgefrist word!

Wat als niets helpt?

Als de geuren echt hardnekkig zijn en niets wil werken dan is het een idee om uw meubel een keer helemaal te laten ontgeuren. Uw bank reinigen en ontgeuren kunt u bijvoorbeeld laten doen door meubelVisie maar er zijn natuurlijk ook andere bedrijven die uitstekend werk afleveren. Alhoewel MeubelVisie de enige is die gegarandeerd de geur kan verwijderen.

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op zodat we u snel weer verder kunnen helpen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textile Refresher 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *