Leather Ink Remover 4,5ml

 11.95

Leather Ink Remover voor het verwijderen van inkt en balpen strepen

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Ink remover voor het verwijderen van inkt en balpen strepen

Wat is Ink Remover?

Let op dit product is alleen bedoeld om inkt en balpen strepen te verwijderen uit afgedekt – en semi aniline leder. Mocht u twijfelen over welk soort leder u heeft kunt u het beste eerst even contact met ons opnemen. Of eerst even uitproberen op een onopvallend deel van het leder.

Wat doet Ink Remover?

Dit product verwijdert nagenoeg alle soorten (balpen)inkt uit leren meubels

Ink Remover is geschikt voor

Het verwijderen van balpen en inkt vlekken en strepen uit gedekverfd en semi aniline leder. Maar niet geschikt voor nubuck, suède, wasleder en volaniline

Belangrijk

Toepassen van dit product moet zeer zorgvuldig en voorzichtig gebeuren. Daarom is dit  zeer belangrijk om even te lezen.

Met een wattenstaafje brengt u het product op de balpen streep aan. Licht uitwrijven en met een schone doek direct weer afnemen. Hoe langer u het product laat intrekken des te meer kans dat de toplaag van het leder wordt opgelost. Het is dus verstandig om eerder meerere keren de balpen streep te behandelen dan trachten in één keer klaar te zijn. Nadat u klaar bent met het verwijderen van de balpen streep altijd het leder goed naspoelen met water zodat er geen residu van het product achter blijft. Na het reinigen altijd een goed onderhoudsmiddel gebruiken om het leder weer in te vetten.

Waarschuwing

Bij verkeerd gebruik kan de Ink remover de toplaag van het leder aantasten.

Tip

U kunt ook een lederspecialist inschakelen van
www.meubelreparatie-nederland.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Ink Remover 4,5ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *