Lederontvetter 250ml

 14.95

Lederontvetter is een professioneel reinigingsmiddel voor leder. Tegenwoordig zit het in een nieuwe verpakking en heeft de naam leather degreaser gekregen. Niet te verwarren met ontvetter voor geschuurd leder.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Lederontvetter is een professioneel reiniging en ontvettingsmiddel voor leder.

Wat doet lederontvetter?

Leder ontvetter is een sterk reinigingsmiddel en ontvetter voor lederen meubels. Het is sneldrogend en is gemaakt op basis van diverse milde oplosmiddelen. Desondanks is het raadzaam om eerst op een onopvallende plek dit middel uit te proberen.

Lederontvetter is geschikt voor

Het ontvetten van leder bij het gebruik van Aquacolor om het leer weer op kleur te brengen. Ook bij zeer moeilijk verwijderbare vet vlekken kan dit product worden geprobeerd.

Zeer belangrijk

Met Leder ontvetter kunt u uw leren bank of bankstel makkelijk schoonmaken. Belangrijk is om na het gebruik van leder ontvetter een onderhoudsmiddel toe te passen zoals care & color.

Advies

Een leder ontvetter nooit zomaar op het leder sprenkelen maar altijd eerst op een witte doek. Pas dan gaat u het leder reinigen. Is de doek vies en vuil neem een schone doek. Net zo lang tot het leder schoon en vetvrij is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lederontvetter 250ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *