Leather protection set 2×75 ml

 12.95

Leather protection set, onderhoudsset voor het onderhouden, beschermen, voeden en reinigen van leder.

*De Leather Protection set heet tegenwoordig: Leather Care Kit

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather protectionset is een onderhoudsset voor het onderhouden, beschermen, voeden en reinigen van leder.

Leather protectionset al jaren favoriet

Leather protectionset is al jaren een populair onderhoudsmiddel voor leder. Het bevat een leder reiniger en een transparante leder beschermer compleet met spons en poetsdoek. Met deze complete set heeft u alles in huis om uw lederen bank in topconditie te houden.

Leder reiniger

Deze leder reiniger is op waterbasis en tast de toplaag van het leder niet aan. Maar haalt wel de oude laag leder beschermer weg en hiermee gelijk het vuil. Elke keer wanneer u de bank wilt behandelen met leder beschermer moet u altijd eerst de oude laag verwijderen om te voorkomen dat het vuil zich mengt met de nieuwe laag leder beschermer. Voor hardnekkige vlekken is dit reinigingsmiddel niet voldoende en kunt u het beste een leather strong cleaner kopen.

Leder beschermer

Leder beschermer moet u gelijk opbrengen nadat u de leder reiniger heeft gebruikt. Zo brengt u een nieuwe beschermlaag aan die het leder in top conditie houdt. Het leder blijft soepel en is makkelijker te reinigen. De toplaag van het leder blijft in goede conditie en u het helpt verkleuring tegen te gaan dankzij de UV beschermer in het product.

Waarom de leather protectionset gebruiken

Omdat het een ideaal op elkaar afgestemd onderhoudsmiddel is wat uw dure bank in topconditie houdt. Het is niet geschikt voor ruw leder zoals nubuck of suède en ook niet voor wax leder of pull up leder. Maar voor volaniline en semi aniline leder soorten is het een geweldig goed product van een hoge kwaliteit.

Verder helpt het uw leren bank beschermen tegen:

  • verkleuring
  • craquelé
  • vervuiling
  • huidvet
  • vlekken

Redenen genoeg om dit product te gebruiken en dan minstens drie tot vier keer per jaar. Licht kleurige banken of meubels die vlak bij de CV staan mag zelfs vaker worden gereinigd met deze leather protectionset.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather protection set 2×75 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *