Leather Protector 500ml

 14.95

Leather Protector super goed impregneermiddel voor leder!

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather Protector een super goed impregneermiddel voor leder.

Wat is Leather Protector?

Een Impregneermiddel dat echt beschermt. Uw nieuwe of net schoongemaakte lederen zitmeubels worden optimaal beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie. Dankzij het impregneer middel in deze spuitbus kunnen vloeistoffen met wat keukenrol papier worden opgenomen zonder iets te veranderen aan het uiterlijk of het aanvoelen van uw zitmeubels. Tevens herstelt Leather Protector de vuilafstotende eigenschappen van uw lederen meubels na een schoonmaakbeurt.

Wat doet Leather Protector?

  • beschermt nieuwe of pas gereinigde lederen meubels tegen vuil en vlekken
  • herstelt de vuilafstotende eigenschappen van lederen zitmeubels na het reinigen

Leather Protector is geschikt voor:

Alle volaniline leder zoals nubuck, suède en pilotenleder

Toepassingen van Leather Protector zijn bijvoorbeeld:

  • meubels
  • auto-, boot- en caravanbekleding

Wanneer u dit product gebruikt is het belangrijk dat de bank schoon is. Een bank moet of nieuw zijn of net schoongemaakt.

Schoonmaken kan met één van onze reinigingsproducten elders in de webshop. Of u koopt een Leather Care & Protection set. U hoeft dan niet dit product los te bestellen.

Wanneer u een nieuwe bank heeft gekocht en u wilt de bank met dit product gaan impregneren, kunt u dat het beste doen in een ruimte die goed geventileerd kan worden. Op een afstand van circa 30 cm spuit u het impregneermiddel in lange banen over de bank. Waarbij u elke volgende baan iets laat overlappen. Na de impregneer behandeling moet u de meubels circa 12 uur laten drogen en de ruimte goed ventileren. Na elke reinigingsbeurt moet u de zitmeubels overnieuw impregneren. Ons advies is één tot twee keer per jaar. Het impregneermiddel blijft dan ook op volle sterkte en kan uw zitmeubels dan optimaal beschermen tegen vervuiling en vlekken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Protector 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *