Leather Soft Cleaner

 14.95

Fantastisch reinigingsmiddel voor de meeste leersoorten. Alleen niet geschikt voor nubuck of suède. U krijgt één flesje van 250 ml ruim voldoende voor een groot bankstel.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather soft cleaner

1 flesje van 250 ml dus voldoende om uw hele bankstel te reinigen. Vergeet niet om na het reinigen een onderhoudsmiddel aan te brengen.

leather soft cleaner waarvoor heeft u dat nodig?

Leather soft cleaner is geschikt voor alle ledersoorten behalve nubuck en suède. Ideaal voor regelmatig onderhoud van uw lederen zitmeubels. Alleen behandelen met een onderhoudsmiddel is niet voldoende. Voor elke behandeling met een onderhoudsmiddel moet altijd eerst gereinigd worden met een leather soft cleaner. Zo verwijderd u vuil en het residu van het vorige aangebrachte onderhoudsmiddel.

Waarom onze klanten leather soft cleaner kiezen

Heel eenvoudig, de meeste reinigingsmiddelen voor leder bevatten mineralen of oplosmiddelen. Nadeel hiervan is dat ook de finishlaag wordt aangetast en het kan het leder zelfs laten uitdrogen. Dit is niet wat u wilt.  Met leather soft cleaner loopt u dit risico niet. Omdat het een mild reinigingsmiddel is wat speciaal ontwikkeld is voor lederen zitmeubels.

Altijd elk reinigingsmiddel testen voordat u het gebruikt

Wij hebben het nog nooit meegemaakt. Maar elk reinigingsmiddel kan een ongewenste uitwerking hebben op leder. Vandaar altijd even testen op een onopvallende plek. Even wat leather soft cleaner op een witte doek druppelen en vervolgens op het leder houden. Geeft het af, is het niet geschikt voor uw bankstel. Neem in dat geval altijd even contact met ons op voor het juiste product. Is het leder wat donkerder geworden betekent dat het leder iets is gekrompen waardoor de kleur intenser wordt. Gewoon even uitrekken en het is weer als vanouds maar niet geschikt voor uw bankstel.

Na het reinigen altijd doen

Behandelen met een onderhoudsmiddel. Dit is nodig om het leder soepel en in goede conditie te houden. Maar ook om te helpen voorkomen dat er vlekken en dergelijke in het leder trekken. Het onderhoudsmiddel werpt een barrière op tussen vuilaanslag en het leder. Dus altijd eerst reinigen en nabehandeling met het juiste onderhoudsmiddel.

Advies nodig

Advies nodig, schroom niet om ons een email te sturen. Wij hebben een team van medewerkers voor u klaar zitten om al uw vragen te beantwoorden. ook voor een advies kunt u bij ons terecht wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van lederen meubels.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Soft Cleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *