Aquacolor+ 150ml

Aquacolor+ 150ml

 19.97

Aquacolor is een kleurmiddel om verkleurd leder weer als nieuw te maken

Wissen

Beschrijving

Aquacolor is een kleurmiddel om verkleurd leder weer als nieuw te maken. Het is heel makkelijk in gebruik en het scheelt u zoveel geld als u het leder moet laten spuiten. Terwijl het resultaat vaak beter is met dit product. Kortom een aanrader

Wat is Aquacolor+?

Aquacolor+ is een kleurmiddel om uw verkleurde leren meubels weer als nieuw te maken . Kleuren die zijn verschoten door de zon of gecraqueleerd leer is een vreselijk gezicht. Met dit product kunt u uw bank of fauteuil weer zijn kleur teruggeven.. Na 1 behandeling ziet het leder er weer bijna als nieuw uit.

Wat doet Aquacolor+?

  • geeft uw leren bank haar oorspronkelijke kleur weer terug
  • repareert uw leren meubels zoals kleine krasjes en gebruikssporen

Aquacolor+ is geschikt voor

  • leren meubelen, aniline leder, semi aniline leder, afgedekt leder
  • niet geschikt op leersoorten zoals Nubuck, Suède, Schapenleder of Pull Up of gewaxed leder

Vele kleuren leverbaar

Aquacolor+ is verkrijgbaar in vele gangbare kleuren (zie “Kleur: Kies een optie” hierboven). Bekijk onze “kleurkaart” om de juiste kleur te kiezen. Omdat dit product jammergenoeg slecht leverbaar is. Kan het zijn dat niet alle kleuren op de kleurkaart aanwezig zijn. Maar stuur gerust een email en wij kunnen u informeren wanneer de betreffende kleur geleverd kan worden.

Tips voor het beste resultaat

Ik ben een fan van dit product, u kunt er zulke mooie resultaten mee behalen mits u weet hoe. Ik ga het hieronder uitleggen. Allereerst altijd de bank reinigen met lederontvetter. De bank moet echt goed schoon zijn voordat u met het echte werk aan de gang gaat.

Drie methodes

Het aanbrengen van dit product kan op verschillende manieren worden gedaan. Op een doek sprenkelen en met draaiende bewegingen een dun laagje aanbrengen. Tweede methode is een polyethersponsje nat te maken, goed uit knijpen en dan het product op het sponsje sprenkelen en met draaiende bewegingen aanbrengen op het leder. Maar het mooiste is gebruikmaken van een airbrush dit geeft een heel strak resultaat vooral bij vol anniline leder een aanrader.

Niet de juiste kleur

Ondanks 32 kleuren kan het zijn dat er net niet de juiste kleur voor u bijzit. Maar dit hoeft geen enkele probleem te wezen want u kunt de kleuren onderling mengen. Een kleine kleurafwijking is trouwens helemaal niet erg. Ondanks dat het de bestaande kleur weer ophaalt van de bank. Kan het niet de kleur veranderen, wit kan nooit zwart worden. De kleur kan ook beter iets donkerder als lichter zijn. De kleurversterker in dit product werkt dan net iets krachtiger.

Hoelang blijft de kleur zitten

Circa 12 maanden en dan moet u de behandeling herhalen maar er is een methode om dat zolang mogelijk uit te stellen. Met  care & color van dezelfde fabrikant kunt u de kleur op peil houden daarnaast is het een uitstekend onderhoudsmiddel voor leren zitmeubels.

Veel voorkomende vragen

  • geeft het af – nee na 15 minuten is de kleur gefixeerd en geeft niet meer af
  • hoe lang kan ik de bank niet gebruiken – na 24 uur kunt u de bank weer gebruiken
  • kan ik het leder laten glansen – ja dat is mogelijk neem hiervoor even contact met ons op
  • ik heb een rode bank maar wil die blauw maken, kan dat – nee dat is niet mogelijk
  • kan ik de bank daarna onderhouden met lederolie – nee u kunt de bank alleen onderhouden met de leather protection set
  • mag ik u wat vragen – ja natuurlijk wij staan altijd voor u klaar

Bekijk onze kleurkaart klik hier

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aquacolor+ 150ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *