Leerbescherming set XL

 24.95

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leer bescherming set is een complete set voor het optimaal onderhouden van uw lederen zitmeubels. Dit product is geschikt voor elk ledersoort behalve geschuurd leder. Twijfelt u, neem even contact met ons op en u krijgt een advies op maat.

Deze Leerbescherming set is compleet

Met deze leerbescherming set heeft u een complete set om uw zitmeubels optimaal te beschermen. Deze set wordt geleverd met 200 ml onderhoudsmiddel en een 200 ml milde leder reiniger. Op aanvraag zijn er ook kleinere verpakkingen te krijgen maar gezien de prijs is dit de voordeligste set die u kunt kopen. Ondanks voordelig toch een optimale bescherming voor uw lederen zitmeubels.

Leder reiniger

Als eerste moet u altijd het leder reinigen met leder reiniger. U doet dit door het product op een sponsje te sprenkelen. Even knijpen tot het schuimt en dan  is het klaar om het leder schoon te maken. Zo nu en dan even uitspoelen in een emmertje lauw water.

Onderhoudsmiddel

Na het reinigen moet u altijd het leder voorzien van een nieuwe onderhoudslaag. Dit beschermt het leder tegen hervervuiling maar zorgt er ook voor dat het leder soepel blijft. Met het bijgeleverde doekje kunt u het onderhoudsmiddel opbrengen. Even laten intrekken en u kunt het na enkele minuten alweer uitwrijven met een schone zachte liefst wat wollige doek.

Hoe vaak uw bank onderhouden

Dit is geheel afhankelijk van het gebruik maar ook de kleur van uw leren zitmeubels. Hoe licht de kleur hoe vaker u de meubels moet reinigen. ook wanneer u denkt dat de bank er nog goed uitziet. Toch doen want op een licht kleur zie je in eerste instantie niet hoe vuil het eigenlijk al is. En hoe langer u wacht des te meer kans dat de vervuiling zoals van spijkerbroeken in het leder trekt en niet meer te reinigen is.

Als vuistregel kunt u 4 keer per jaar aanhouden maar een witte bank is om de maand een goede reinigingsbeurt geen overbodige luxe.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leerbescherming set XL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *