Hout Repair Set

 14.95

Met deze hout repair set kunt u zelf kleine schades in hout of laminaat herstellen

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Met deze hout repair set kunt u zelf kleine schades in hout of laminaat herstellen

Wat is een Hout Repair Set?

De hout repair set is een complete set om heel eenvoudig kleurbeschadigingen en kleine deukjes en putten in houten meubels en vloeren te repareren. Ook schades in laminaat kunt u hiermee wegwerken.. De hout repair set is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat u al uw houten meubels kunt repareren.

Deze hout reparatie setjes zijn in verschillende kleur samenstellingen te verkrijgen, waaronder:

  • Beuken – Vuren – Grenen
  • Mahonie – Kersen
  • Eiken – Noten – Koloniaal

Waaruit bestaat de Hout Repair Set?

  • 3 kleuren stiften
  • 8 cm was staaf

Reparatie tips

Stel dat u een klein deukje heeft in uw donker eiken tafel. In dat geval kunt u met deze reparatie set het deukje vrij eenvoudig herstellen.

Met schilderstape plakt u de de schade rondom af. Zodat alleen de schade die behandeld moet worden zichtbaar is. De bijgeleverde was staaf houd u even in uw hand tot u voelt dat de was wat zachter begint te worden. Vervolgens wrijft u de was  staaf over de schade heen en laat u het even hard worden. Met een kunststof spatel of een blokje hout schraapt u de overtollige was weg. Dit herhaalt u enkele keren tot de schade vlak is uitgevuld. Vervolgens haalt u de schilderstape weg en tekent u met de donkerste kleurstift de houtnerf in de was. Met een licht vochtig doekje wrijft u zachtjes over de ingetekende nerf heen. Altijd in de richting van de houtnerf werken zodat er een natuurlijke overvloeiing ontstaat.

Met de overige kleuren kunt u de schade zo inkleuren tot u tevreden bent met het resultaat. Elke keer even zachtjes nawrijven met een licht vochtig doekje.

Als het na wens is laat u het verder drogen. Na circa twee uur is het droog.  Door het drogen worden de kleuren nog iets zachter en afhankelijk van uw handigheid zult u van de schade bijna niets meer terug zien.

Extra informatie

Soort

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hout Repair Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *