Wood care kit Shine & Fix

 19.95

De verzorgingsset bevat:

– 250 ml flacon Shine & Fix
– 250 ml flacon Natural Wood Cleaner
– Microvezeldoek

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Wood care kit Shine & Fix is een product dat speciaal is ontwikkeld om uw hoogglans meubels weer optimaal te laten stralen! Hoogglanzende meubelen hebben een chique uitstraling en met deze kit kunt u zorgen dat dit behouden blijft.

Wood care kit Shine & Fix waarom?

Wanneer u uw meubels al een tijdje heeft dan kan het zo zijn dat de meubels minder mooi worden. Het verliest zijn glans en dit komt door gebruikerssporen zoals krasjes e.d. De Wood care kit Shine & Fix is een polish die speciaal geschikt is voor het schoonmaken van hoogglans meubelen.

Met dit product kunt u uw meubelen hun glans weer teruggeven zoals vroeger! Doffe laklagen worden weer hoogglans lagen en dat allemaal zonder strepen achter te laten. Het product is geschikt voor alle kleuren en makkelijk in gebruik.

Wood care kit Shine & FixTips voor het gebruik van Wood care kit Shine & Fix

Het is belangrijk om uw meubel eerst goed te reinigen met de bijgeleverde Natural Wood Cleaner. Wacht even tot dit gedroogd is en schud alvast de flacon met de Shine en fix. Het beste is om eerst het product even te testen op een onopvallende plek. Is het resultaat naar wens? Dan is het tijd om het gehele meubel te behandelen.

De polish kunt u besprenkelen op de bijgeleverde microvezeldoek en dan het oppervlak behandelen. Dan eventjes wachten en als het droog is zult u zien dat het oppervlak een dof effect laat zien. Schrik hier niet van! Dat is juist goed! Met een nieuwe schone doek kunt u het oppervlak uit wrijven. Doe dit met ronddraaiende bewegingen en mocht de doek vuil zijn pak dan even een nieuw doek. Goed door blijven poetsen tot het oppervlak er weer helemaal stralend en streeploos uit ziet!

Om uw meubels in topconditie te houden is het belangrijk om dit 2 tot 3 keer per jaar te herhalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wood care kit Shine & Fix” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *