Elite meubelpolish 250ml

 14.95

Elite polish voor het herstellen van kleine gebruikssporen op gelakte meubels.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Elite polish voor het herstellen van kleine gebruikssporen op gelakte meubels

Wat is Elite Meubelpolish?

Elite Meubelpolish is het ideale onderhoudsmiddel voor alle (glanzende) gelakte, houten meubelen. Met dit product op waterbasis kunt u uw houten meubelen onderhouden, opfrissen en voeden. Daarnaast heeft Elite Meubelpolish een licht polijstende werking op de laklaag van het hout, waardoor deze licht geëgaliseerd wordt en het kleine krasjes en beschadigingen camoufleert (bijvoorbeeld recente warmte- en/of vochtplekjes). Uw houten meubelen krijgen die mooie, diepe zijdeglans terug zonder een vettige laag achter te laten.

Wat doet Elite Meubelpolish?

  • onderhoudt, voedt en frist uw houten meubelen op
  • camoufleert kleine, oppervlakkige oneffenheden op uw houten meubelen
  • geeft uw houten meubel die diepe, mooie zijdeglans terug
  • laat geen vettige laag achter
  • heeft een licht polijstende werking

Elite Meubelpolish is geschikt voor

Elite meubelpolishHet behandelen van alle (glanzende) gelakte, houten meubelen. U kunt zelfs kleine warmte of vochtplekken verwijderen met dit product. Oudere plekken zijn helaas niet meer te verwijderen.

Vlekken verwijderen

Vlekken voorkomen is altijd beter maar voor hardnekkige vlekken kunt u wooclean gebruiken. Wel daarna weer met een dun laagje Elite polis na behandelen.

Tip

In tegenstelling tot veel andere onderhoudsproducten hoeft u na het aanbrengen van dit product niet meer de meubels op te wrijven. Het is zelfs aan te raden van niet omdat het product een beschermingslaagje achterlaat dat zelfs kan vlekken als u toch besluit om het meubel na te wrijven. Na het aanbrengen van het product eerst circa twee uur het meubel laten drogen. Het beschermlaagje is dan uitgehard en verder onderhoud met een vochtige doek is dan voldoende. Wel altijd het meubel weer droog maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elite meubelpolish 250ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *