Wood Care Kit Matt Polish

 19.95

De verzorgingsset bevat:

– 250 ml flacon Wood Matt Polish
– 250 ml flacon Natural Wood Cleaner
– Microvezeldoek

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Wood Care Kit Matt Polish is geschikt voor meubels met een zeer matte laklaag. Met deze kit kunt u uw meubels onderhouden zonder dat uw meubels gaan glanzen.

Wat is Wood Care Kit Matt Polish?

Wood Care Kit Matt Polish is een verzorging set die u kunt gebruiken voor meubels met een matte laklaag. De set bevat Wood Matt Polish, Natural Wood Cleaner en een microvezeldoek.

Deze kit verzorgt uw meubelen zonder dat er een glanslaag achter blijft. Vooral bij mat gelakte meubels kunt u last hebben van glimmende plekken. Deze komen door vieze vingers en huidvetten. Met deze kit kunt u ook deze glimmende plekken te lijf gaan.

Tips voor het gebruik van Wood Care kit Matt Polish

Voordat u gaat starten met de Matt Polish is het belangrijk dat u de meubels eerst reinigt met de Natural Wood Cleaner. Na het reinigen van de meubels moet u deze eerst even laten drogen voordat u verder kunt gaan.

Wanneer het meubel droog is kunt u de Matt Polish gaan aanbrengen. Dit kunt u het beste doen met draaiende bewegingen. Als het product is aangebracht moet u dit ook weer even laten drogen. Zijn er na 2 uur nog steeds glimmende plekken zichtbaar? Dan moet de behandeling nog een keer herhaald worden.

Het is ook mogelijk dat de laklaag uit 2 componenten lak bestaat. Dan kunt u de glimmende plek behandelen met een pannenspos of met een stukje Scotchbrite. Hierbij is het belangrijk dat u heel voorzichtig met de nerf heen wrijft tot de glimmende plek verdwenen is.

Om uw meubels in topconditie te houden is het verstandig om deze behandeling 4 tot 6 keer per jaar te herhalen.

Meer houten meubel tips?

Wilt u meer tips lezen over hout onderhoud? Bekijk dan ook eens ons blog! We hebben een hele categorie gewijd aan houtonderhoud!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wood Care Kit Matt Polish” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *