Micro Leder Cleaner

 14.95

De micro leder cleaner voor Micro Leder wordt niet meer gemaakt maar is hetzelfde als de textile cleaner. Enige verschil is het etiket. Besteld u dit product dan ontvangt u de textile cleaner.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Wilt u een langere levensduur voor uw meubel en wilt u er langer van kunnen genieten? Dan is Micro leder cleaner het juiste middel voor u! Het is een effectieve vlekverwijderaar die zorgt voor verrassende resultaten.

Micro leder cleaner verwijdert vuil en vlekken die ontstaan zijn door morsen en knoeien met bijvoorbeeld voedsel en dranken. Tegen een scherpe prijs (nog geen € 15,00) heeft u een effectief product in huis. Uw meubel zal er weer fantastisch uitzien en u bent een grote ergernis armer.

Het schoonmaken van meubilair behoort niet bij iedereen tot een favoriete bezigheid, maar met Micro leder cleaner is het nog nooit zo eenvoudig geweest. Het eindresultaat zal u doen glimlachen omdat uw meubilair er weer zo goed als nieuw uitziet!

Micro leder cleaner | Tips

Als u werkt met Micro leder cleaner dient de ruimte goed geventileerd te worden. Het is een zeer veilig en goedgekeurd product, maar is krachtig om het beste resultaat te krijgen.

Leather Protector Micro LederEen gouden tip is jaarlijks het behandelde meubilair te testen. Dit kan door te checken of een druppel water vijf seconden zichtbaar blijft. Is dit niet het geval, dan kunt u het best het meubel reinigen en na-behandelen met Micro Leather Protector.

Een andere, belangrijke tip is elke 1 a 2 weken het meubelstuk te stofzuigen. Hierna kunt u met Micro Leder Cleaner aan de slag zodat uw meubel grondig gereinigd word.

Conclusie

Micro leder cleaner is niet slechts een schoonmaakmiddel, maar is tevens een onderhoudsproduct. Het is een topproduct, uw meubel oogt weer goed en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vanaf nu zit u er altijd netjes bij! Kwaliteit kan kwaliteit blijven! Met de aanschaf en het gebruik van Micro leder cleaner houdt u uw meubel topfit om er nog vele jaren met veel vreugde en plezier gebruik van te maken.

Heeft u nog andere vragen over dit product? Neem dan gewoon even contact met ons op en dan helpen wij u snel verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Micro Leder Cleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *