Leather Protector Micro Leder

 11.95

De Leather Protector Micro Leder is een lederbeschermer speciaal gemaakt voor microleder.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather Protector Micro Leder is hét product om uw micro lederen meubelen te beschermen. Met dit product beschermd u uw meubel optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet.

Doordat de Leather Protector Micro Leder zorgt voor een beschermend laagje kunnen vloeistoffen snel opgedept worden voor het in het meubel trekt.

Hoe werkt Micro leder Protector?

De Leather Protector Micro Leder is een handige spuitbus waarmee u een beschermde laag op uw meubels kunt aanbrengen. Deze laag zorgt ervoor dat u tijd heeft de vlek op te deppen voor het in het meubel trekt.

Dit product veranderd niets aan het uiterlijk van uw meubel. Ook zal het niet ruiken het enige verschil is dat vloeistoffen niet snel meer uw meubel in kunnen trekken.

Het aanbrengen van de Leather Protector Micro Leder kunt u het beste doen als u het meubel net grondig heeft gereinigd. Op die manier blijft het langer schoon en vlek vrij. Ook als u net een nieuw meubel heeft aangeschaft raden we aan om dit product te gebruiken.

Tips voor het gebruik

Met deze tips impregneert u in een handomdraai uw meubel!

  • Zorg ervoor dat uw meubel goed gereinigd is.
  • Klik hier Voor de juiste reinigingsproducten
  • Zorg er voor dat de ruimte goed geventileerd is
  • Spuit het middel met een afstand van ongeveer 30cm. Doe dit in gelijkmatige lange banden en laat daarbij steeds een klein stukje overlappen
  • Na behandeling moet het meubel ongeveer 12 uur drogen in een goed geventileerde ruimte
  • Herhaal deze behandelin 1 á 2 keer per jaar voor het beste resultaat.
  • Andere vragen of problemen?

    Heeft u andere vragen of loopt u ergens tegen aan? Neem dan gerust even contact met ons op en wij helpen u snel weer verder. Ook kunt u een kijkje nemen bij een van onze vele blogs. Ook daar vindt u een hoop tips en adviezen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Protector Micro Leder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *