Microvezel cleaner 500ml

 11.95

Microvezel cleaner speciaal voor alcantara, microvezels en vlokstoffen

*De Microvezel cleaner heet nu de Textile power cleaner!

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Microvezel cleaner speciaal voor alcantara, microvezels en vlok stoffen

Wat is Microvezel Cleaner?

Microvezel Cleaner is een reinigingsproduct speciaal ontwikkeld voor alcantara, microvezelstoffen en vlok stoffen. Hiermee kunt u zelf uw stoffen zitmeubels schoonmaken. Het verwijdert allerlei soorten verontreinigingen zoals:

  • Drank-, voedsel-, vrucht- en smeervlekken
  • Schoensmeer
  • Bloedvlekken
  • Koffievlekken
  • Vette aanslag
  • en nog veel meer!

Microvezel cleaner toepassen

Dit reinigingsmiddel weekt het vuil los van de stof en kan op die manier eenvoudig worden verwijderd. Door eenvoudig het product over het te reinigen oppervlak te nevelen. Vervolgens even laten inwerken voor een paar minuten en dan met een vochtig wit washandje kunt u het vuil verwijderen. Zorg dat u een emmer lauw water naast u heeft staan om telkens de washand even uit te spoelen. Zodat het vuil niet verplaatst wordt maar ook werkelijk verwijderd. Is de bank erg vuil zou het kunnen dat u de behandeling enkele keren moet herhalen. Wacht tussen elke reinigingsbeurt tot de bank weer droog is op deze manier zult u een maximaal effect behalen.

Hoe vaak reinigen

Hoe vaak u de bank moet reinigen is afhankelijk van het gebruik maar eens per jaar is toch wel het minimum. Een druk huisgezin met jonge opgroeiende kinderen mag best vaker worden gereinigd. Voordeel van een regelmatige reiniging is dat u ook zand en stof deeltjes verwijderd welke voor vroegtijdige slijtage kunnen zorgen. Door vet en vuilaanslag slippen de vezels dicht en krijgt de stof een grauw en lederachtig uiterlijk. Om te voorkomen dat alleen een professioneel reinigingsbedrijf u nog kan helpen. Kunt u door regelmatig de bank zelf te reinigen veel langer van uw bank genieten als wanneer u de bank niet reinigt.

Impregneren

Na het reinigen kunt u de bank impregneren dit helpt u bij de volgende reinigingsbeurt de stof makkelijker schoon te maken. Ook kleine ongelukjes die tussen door gebeuren kunt u makkelijker opruimen.  Verderop in de webshop hebben wij uitstekende impregneer middelen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microvezel cleaner 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *