Nubuck Cleaning Cloth

 9.95

Nubuck Cleaning Cloth, heb je een suède of nubuck bank moet je dit in huis hebben

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Nubuck Cleaning Cloth moet je in huis hebben. Zeker wanneer je een Suède of nubuck bank of fauteuil hebt. Het is de meest eenvoudige manier om snel een vlek of ongelukje op te ruimen. Snel, makkelijk en effectief.

Waarom een Nubuck Cleaning Cloth kopen

De Nubuck Cleaning Cloth is een speciaal behandeld doekje waarmee je heel makkelijk oppervlakkig vuil kan verwijderen. Maar het doet nog veel meer, het frist vale en versleten plekken op zonder de consistentie aan te tasten. Waarmee bedoeld wordt dat het oorspronkelijke uiterlijk hetzelfde blijft. Net als het zachte fluweelachtige gevoel wanneer je met je hand over het suède of nubuck heen strijkt.

Ecologisch goed bezig

Wanneer je dit product hebt aangeschaft ben je ecologisch gezien goed bezig. De Nubuck Cleaning Cloth is behandeld meet een ecologisch reinigingsmiddel waardoor je geen gebruik hoeft te maken van chemische middelen. Daarnaast is het niet alleen uitstekend geschikt voor meubels maar ook voor tassen, schoenen, jassen en kleding van suède.

Vragen, stel ze gewoon

Wij verkopen niet alleen onderhoud en reinigingsmiddelen maar bieden daarnaast ook een service dienst voor onze klanten. Heeft u een vraag, stuur een mail en wij nemen vaak dezelfde werkdag nog contact met u op. Wij delen graag onze expertise op het gebied van meubels met u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nubuck Cleaning Cloth” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *