Nubuck en Vintage leder onderhoudskit

 34.95

Complete set om uw leren meubels (suède, nubuck, vintage en pilotenleder) schoon te maken en te onderhouden.

*De Nubuck kit heet tegenwoordig: Nubuck en Vintage leder onderhoudskit

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Nubuck en Vintage leder onderhoudskit, wat zit er allemaal in

Nubuck en Vintage leder onderhoudskit is een complete set om Nubuck, suède of geschuurd leer te reinigen, onderhouden en beschermen. De nubuck kit bestaat uit:

 • Textile & leather protector
 • Vintage lotion
 • Nubuckspons
 • Doek

Textile & leather protector

Leather protector beschermt uw bank tegen vuil en vlekken. Daarnaast maakt het uw bank ook enigszins waterafstotend. Zodat vlekken op basis van water, vet of olie makkelijker te verwijderen zijn. 1 Bus is voldoende voor circa 6 m2 en dient voor een optimale werking elke 6 maanden herhaald te worden.

Vintage Lotion

Vintage lotion is een speciale reiniger en onderhoudsmiddel voor het verwijderen van vlekken of verontreinigingen. Het is een effectief reinigingsmiddel voor geschuurd leder zoals Nubuck, Suede of pilotenleer.

Nubuckspons

In de reiniging en onderhoud kit zit een spons. Met deze spons kunt u lichte en oppervlakkige verontreinigingen licht borstelen. Door het regelmatig borstelen met deze nubuck spons kunt u zogenaamde zitspiegels herstellen. Zodat het geschuurde leder zijn fluweelachtige uitstraling behoudt.

Nubuck kit – gebruiksaanwijzing

Vintage lotion

Net als bij de Textile & leather protector eerst uitproberen of het materiaal kleurecht is.  Anders niet op uw bank gebruiken.

   • Nevel wat vintage lotion op een doek. Met ronddraaiende bewegingen over  het geschuurde leder te wrijven. Hier hoeft u geen druk bij uit te oefenen. Dus zeker niet gaan boenen.
   • Altijd een geheel deel reinigen, van naad tot naad. Om kringvorming te voorkomen. Om dezelfde reden niet teveel lotion gebruiken.

Nubuck spons

Na het reinigen met de vintage lotion direct met de nubuckspons het oppervlakte na borstelen.

Textile & leather protector

Bij gebruik van de Textile & leather protector moet u eerst uittesten op een onopvallende plek of het materiaal kleurecht is. Geeft de kleur af kunt u deze Textile & leather protector niet gebruiken. Tijdens het behandelen met Textile & leather protector de ruimte goed ventileren.

   • Houd de bus zoveel mogelijk rechtop
   • Spuit op circa 30 cm afstand gelijkmatig over de bank heen
   • 1 keer over de bank nevelen is voldoende, teveel heeft geen effect
   • Na circa 12 uur kunt u weer gebruik maken van de bank

Met de Nubuck en Vintage leder onderhoudskit doet u ook aan preventie

In de Nubuck en Vintage leder onderhoudskit zit een bus textile & leather protector. Gebruik dat altijd bij nieuwe geschuurde banken. Eventueel is de protector ook los te koop en hoeft u niet speciaal een nubuck kit aan te schaffen. Wanneer u alleen de textile & leather protector nodig heeft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nubuck en Vintage leder onderhoudskit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *