Leather Look Care Kit

 14.95

Deze set bestaat uit:

– 150 ml flacon Leatherlook Clean & Care
– Doek
– Double Action Sponge*

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Heeft u lederen meubels en wilt u de leatherlook behouden en beschermen? Dan is de Leather Look Care Kit de juiste keuze voor u! De Leatherlook is praktisch materiaal die een goede bescherming heeft tegen het indringen van vocht en vuil. Met deze kit zorgt u er voor dat deze look behouden word en een extra beschermlaag tegen vuil krijgt.

Leather Look Care Kit tips

Deze set bevat de Leather Clean en Care flacon van 150ml. Met dit artikel geeft u uw skay of kunstleren meubels weer een frisse en mooie uitstraling. Ook verwijderd de Leather Clean en Care eventuele vlekken snel en effectief uit uw meubelen.

Eerst spuit u de Leather Clean en Care in een dunne laag over de meubels. Met de bijgeleverde *double action spons kunt u het meubel reinigen. De oranje zijde gebruikt u bij normale reiniging. Heeft u last van zware vervuiling of een hardnekkige vlek? Dan kunt u het beste de wit-grijze zijde gebruiken van de double action spons gebruiken.

Na het reinigen kunt u de meubels nog even opwrijven met de witte doek die uiteraard ook is bijgeleverd. Na ongeveer 15 minuten is alles droog en kunt u de meubels weer in gebruik nemen.

Leather Look Care Kit koop hem vandaag nog!

Deze kit is de perfecte kit om uw meubels in 1 behandeling een onzichtbare beschermlaag te geven. Met deze laag word het lastiger voor vuil, huidvet en transpiratievocht om zich aan te hechten. Ook krijgt u lederen meubel weer de frisse leather look die het verdiend!

Meer tips voor lederen meubels?

Wilt u nog meer tips om uw lederen meubels in top conditie te houden? Bekijk dan ook eens ons blog! Wij hebben een speciale categorie alleen voor lederen meubels met daarin handige tips en tricks! Klik hier voor ons lederen meubel blog.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Look Care Kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *