Wood Care kit Elite Polish

 19.95

De verzorgingsset bevat:

– 250 ml flacon Elite Polish
– 250 ml flacon Natural Wood Cleaner
– Microvezeldoek

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

De Wood Care kit Elite Polish is een product wat speciaal gemaakt is voor meubelen met een glanzende laklaag. Wilt u uw glanzende lak meubelen in top conditie houden? Dan is dit het juiste artikel voor u!

De Elite Polish is een verzorgingsproduct dat kleurloos is en op waterbasis. U kunt het gebruiken voor alle soorten gelakt hout (halfglans, zijdeglans en glans). Dit product zorgt dat de kleur weer opgefrist word en tevens camoufleert het fijne krasjes en warmte en vocht kringen. Daarnaast is het ook een fijn product omdat er geen vettige laag achterblijft en het zorgt ook nog eens voor een licht polijstende werking.

Wood Care kit Elite Polish

Voor het gebruik van de Elite polish kunt het beste eerst uw meubel reinigen met de bijgeleverde Natural Wood Cleaner.

Daarna kunt u de Elite Polish aanbrengen. In tegenstelling tot veel van de andere producten hoeft u na het aanbrengen van de Elite Polish de meubels niet meer op te wrijven. Het wordt zelfs afgeraden om dit te doen omdat het product een beschermlaag achterlaat. Wanneer u toch het meubel zou opwrijven kan het voorkomen dat er vlekken ontstaan.

Nadat u de Elite Polish heeft aangebracht word het aangeraden om het meubel de eerste 2 uur goed te laten drogen. Daarna is de beschermlaag uitgehard en kunt u verder met verder onderhoud zoals het schoonmaken met een vochtige doek. Denk er wel aan om het meubel altijd weer goed droog te maken!

Meer tips voor uw houten meubelen

Wilt u meer tips over het onderhouden van uw houten meubelen? Dan raden wij u aan om ons blog eens te lezen! Er is ook een aparte categorie die alleen maar over de houten meubels gaan. Dus bent u op zoek naar nog meer tips en tricks? Klik dan eens hier voor ons hout blog!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wood Care kit Elite Polish” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *