WoodClean 250ml

 5.95

Woodclean is een reinigingsproduct wat u nodig heeft om houten meubels in topconditie te houden

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Woodclean is een reinigingsproduct wat u nodig heeft om meubels van hout in topconditie te houden

Wat is WoodClean?

Dit is een geweldig reinigingsmiddel voor houten meubels. Het wordt vaak gebruikt om vervuilde waslagen en olielagen te verwijderen alvorens de meubels opnieuw behandeld kunnen worden. Maar ook laklagen van houten meubels die vervuild zijn kunnen uitstekend worden gereinigd met dit product.. Door uw meubels altijd te reinigen met dit product voorkomt u dat oude was of olie lagen zich mengen met een nieuwe was of olie laag. Waardoor het uiteindelijke resultaat veel mooier wordt.

Wat doet WoodClean?

  • reinigt vervuilde waslagen, olielagen of laklagen van houten meubelen intensief
  • zorgt ervoor dat alle andere onderhoudsmiddelen beter resultaat geven

WoodClean is geschikt voor

Alle houtsoorten afgewerkt met olie, was of lak. Daarnaast wordt het bij nagenoeg elk onderhoudsproduct geadviseerd om eerst wooncleaner te gebruiken als reinigingsmiddel. Ook voor onbehandelde meubels zoals teak wordt het geadviseerd om eerst dit product te gebruiken om de meubels vervolgens te behandelen met woodsealer.

Tips

Ik blijf het zeggen maar voordat u of een nieuwe was of olie laag aanbrengt altijd eerst reinigen met woodclean. Resultaat wordt gewoon veel mooier als dat u het niet doet. Daarnaast voorkomt u dat er vlekken of doffe plekken ontstaan.  Het gebruik van dit product is heel eenvoudig. U sprenkelt wat product op een witte schone doek en wrijft met lichte druk op het meubel wat u wilt behandelen. Even laten inwerken om het product zijn werk te laten doen en u kunt met een andere doek het vuil verwijderen. Meubels worden altijd wat schraler door het gebruik van Woodclean dus een nabehandeling met olie of was is noodzakelijk. Na behandelen met olie of was zorgt er ook voor dat er een beschermlaagje ontstaat die het meubel beschermt tegen gebruikssporen en vervuiling.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WoodClean 250ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *