Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Aqua color 2.0 nu verkrijgbaar!Aqua Color was een topproduct maar is helaas door de fabrikant uit collectie gehaald. Het middel had een kleur versterkend effect en was specifiek voor lederen meubels die last hadden van vage of verschoten kleuren. Met dit product kon u de originele kleur weer in de oorspronkelijke staat brengen.

Er waren veel klanten die het product wilde kopen nadat het uit de collectie gehaald was en daarom hebben wij besloten om onze eigen Aqua Color ontwikkeld! AquaColor 2.0 bij ons te koop!

Aqua Color 2.0 – nog beter!

Na meer dan een jaar testen kunnen we nu eindelijk Aqua Color 2.0 op de markt brengen! Het product hebben we verbeterd door een betere kleurversterker toe te voegen. Daarnaast is de Aqua Color 2.0 ook nog eens speciaal op kleur te maken. In ons ons eigen atelier maken wij elke kleur exact na aan de hand van uw voorbeeld.

U heeft dus vanaf nu altijd de juiste kleur! Gewoon nagemaakt aan de hand van het staaltje wat u naar ons opstuurt. Is dat niet geweldig? Wij dachten het wel.

Bijbehorend onderhoudsmiddel

Naast de Aqua Color 2.0 hebben we nu ook een bijbehorend onderhoudsmidddel ontwikkeld. Zo heeft u altijd de juiste kleur onderhoudsmiddel dus u hoeft niet meer op zoek te gaan naar de juiste kleur.

Wanneer u het bijbehorende onderhoudsmiddel niet gebruikt is de kans groot dat u na circa een jaar de behandeling met de Aqua color 2.0 nog een keer moet uitvoeren. Als u elke 3 maanden het onderhoudsmiddel gebruikt kunt u dit uitstellen.

Conclusie

Tevreden klantDe oplettende consument zal gemerkt op dat Aqua Color 2.0 duurder is als het oude product maar hierbij moet u zich bedenken dat de inhoud nu wel 2 keer verdubbeld is. Zo heeft u veel meer waar voor uw geld!

Het is makkelijker aanbrengen dan lederverf en iedereen met twee linkerhanden kan het. Herstel uw verkleurde en verschoten lederen meubels nu zelf met dit fantastische product. Het resultaat is absoluut verbluffend en iedereen kan het. Dus twijfel niet langer en wordt één van onze vele tevreden klanten.

Wij zijn zeer enthousiast over de vernieuwde Aqua Color 2.0 en het bijbehorende onderhoudsmiddel. Zo ziet u maar dat wij u graag tot dienst zijn en alles uit de kast halen om het onze klanten naar de zin te maken.

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *