Aqua Color Care

 29.95

250ml

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Zijn uw lederen meubels aan een opfrisbeurt toe? Dan hebben wij goed nieuws voor u want met Aqua Color Care kunt u prima zelf aan de slag. U gebruikt dit product in combinatie met Aqua Color 2.0, dat de kleur van uw lederen meubels versterkt. De Aqua Color Care zorgt er daarna voor dat de resultaten van deze behandeling zo lang mogelijk behouden blijven.

Aqua Color Care: de ideale nabehandeling

Indien u uw lederen meubel behandeld heeft met Aqua Color 2.0, dan ziet het er weer zo goed als nieuw uit. Uiteraard wilt u dit resultaat zo lang mogelijk behouden. Wij hebben daarom een product ontwikkeld dat dit mogelijk maakt. Met de Aqua Color Care hoeft u zich de komende maanden geen zorgen meer te maken. U kunt een volgende opfrisbeurt nu tot wel een jaar lang uitstellen!

Wanneer kunt u dit product het beste gebruiken?

Aqua Color Care functioneert het best wanneer u het een 3 maanden na de behandeling met Aqua Color 2.0 aanbrengt. Indien u nog langer van een stralend lederen meubel wilt genieten, kunt u de behandeling met Aqua Color Care daarna het best elke 3 maanden herhalen. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van uw mooie lederen meubels.

Tips voor gebruik van Aqua Color Care

  • Voor u aan de slag gaat met Aqua Color Care moet u uw meubel eerst goed reinigen. Haal het loszittend vuil weg met een stofzuiger of een kruimeldief. Als uw meubel losse kussens heeft, verwijder die dan even zodat u makkelijk op alle plekjes kunt komen.
  • Nu bent u klaar voor de echte reiniging. Zorg ervoor dat u steeds de juiste producten daarvoor in huis hebt. In onze webshop vindt u meteen alle professionele reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor uw lederen meubel.
  • Wanneer uw meubel helemaal schoon en droog is kunt u aan de slag met Aqua Color Care. Test het product eerst uit op een onopvallende plek. Als het leder geen ongewenste resultaten vertoont, kunt u nu het hele meubel bewerken. Voor een optimaal resultaat smeert u het leer het beste in met ronddraaiende bewegingen.
  • Laat het product nu even goed intrekken tot het leder weer helemaal droog is. Daarna is uw meubel klaar voor gebruik.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren experten staan u graag met raad en daad bij!

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aqua Color Care” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *