Leer producten: alles voor uw lederen meubels

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Een lederen meubel is vaak het pronkstuk in uw woonkamer. Bovendien zijn lederen meubels niet goedkoop, dus u wilt natuurlijk dat uw zitbank er altijd goed uitziet en zo lang mogelijk meegaat. Met de leer producten uit onze webshop komt u al een heel eind. Schoonmaak, onderhoud, bescherming en kleine reparaties; er is veel mogelijk en u vindt het hier allemaal!

Wij hebben leer producten voor alle soorten leder

leer productenWij hebben een uitgebreid aanbod leer producten voor anilineleder, gedekverfd leder, geschuurd leder, lederlook of skai en PU-leder. Om een geschikt product te kunnen kiezen is het erg belangrijk dat u weet uit welk leer uw meubel bestaat; er zijn vele soorten leder. Met de leertesten op onze Leer-Testpagina weet u meteen meer. Hieronder krijgt u alvast een voorproefje. Maar neem zeker een kijkje in onze webshop, er is nog veel meer!

Leer producten voor een perfect onderhoud

Leather Care & ColorVoor een perfect onderhoud van uw lederen meubel kunnen wij u Leather Care & Color aanraden. Dit is een optimaal verzorgende en bijkleurende ledercrème. Hiermee brengt u niet alleen bescherming aan tegen vervuiling, maar vermijdt u ook dat het leer van uw mooie bank snel verkleurt door zonlicht. Tevens zorgt het product ervoor dat het leder gevoed wordt en mooi zacht en soepel blijft. En, alsof dat nog niet voldoende is, u kunt dit product op bijna alle soorten leder gebruiken.

Daarnaast is er ook Lederolie, een prima onderhoudsmiddel voor uw leren zitmeubel. Het is volledig natuurlijk en kleurloos. Dit product voorkomt dat de laklaag van uw lederen meubel uitdroogt, zodat het niet gaat kraken of barsten. Op die manier is uw meubel een lang leven verzekerd!

Voor de dagelijkse poetsbeurt én de grondige reiniging

Natural leather cleanerOok hebben wij leer producten in ons assortiment om uw lederen zitmeubel zo schoon mogelijk houden. Voor een regelmatige reiniging kunt u de Natural Leather Cleaner gebruiken, een ideaal product om vlekken en vuil makkelijk te verwijderen uit open en geschuurd leder. Wilt u uw lederen zitmeubel intensief reinigen? Dan raden wij u onze Leather Strong Cleaner of Leather Power Cleaner aan, een sterk reinigingsproduct. Het pakt zowel ernstige vervuiling als hardnekkige vlekken aan, die met een normaal reinigingsmiddel niet te verwijderen zijn.

Andere producten

Ons gamma bestaat verder uit een ruim aanbod aan leer producten voor kleine reparaties, waarmee u zelf aan de slag kunt om uw meubel er weer als nieuw te laten uitzien. Ook voor de bescherming van uw zitbank kunt u bij ons terecht. In onze webshop vindt u alles om het leer van uw bank te beschermen tegen vuil en andere beschadigingen. Welke bank u ook heeft en om welke leersoort het ook gaat, wij hebben voor u de ideale oplossing.

Heeft u nog vragen over leer producten of de toepassing ervan? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij geven u met veel plezier advies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *