Aanbieding!

Colour Line Pigmented

Oorspronkelijke prijs was: € 24.95.Huidige prijs is: € 19.95.

Maak gebruik van de kleurkaarten voor de juiste kleurkeuze: Kleurkaart 1Kleurkaart 2

Kleur altijd iets donkerder nemen als uw bank. Advies nodig, stuur ons een mail met foto van uw bank en u heeft dezelfde dag nog antwoord.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Colour Line Pigmented, in 60 kleuren verkrijgbaar

Zelf verkleurd leder repareren is wel heel makkelijk met deze complete set.  Met deze kit kunnen kleine of iets grotere barstjes gerepareerd worden en kan vaal geworden gepigmenteerd leder worden bijgekleurd.

Strong cleaner

Strong Cleaner (140ml) is een delicaat reinigingsmiddel op waterbasis dat op het overgrote deel van aniline- en gepigmenteerd leder gebruikt kan worden. Verwijdert het vuil en ook het merendeel van de vlekken op waterbasis. Altijd eerst deze strong cleaner gebruiken voordat u aan de gang gaat met Colour Line Pigmented

Colour Line Pigmented

Colour Line Pigmented (140ml) is een product op waterbasis dat in water verspreide pigmenten bevat. Een fixeermiddel in het product fixeert de pigmenten. Het product heeft als voordeel dat het met de hand of met een spray kan worden aangebracht. Colour Line Pigmented is daarom zeer gebruiksvriendelijk en is zowel geschikt voor huishoudelijke als professionele reparaties. Beschikbaar in 60 voorgemengde kleuren.

Dit is een uniek product aangezien het tegelijkertijd meerdere functies kan vervullen:

· Bevat een fixeermiddel om de correcte hechting van de kleur aan het leer te garanderen.

· Bevat een vulmiddel die kleine barstjes vult en oppervlakkige beschadigingen repareert.

· Bevat een pigment op waterbasis om te kleuren, om de beschadigde plek te bedekken of om onzuiverheden op te nemen.

· Bevat een afwerkingsmiddel om te verhinderen dat het product op kleding kan afgeven en om de bestendigheid van het leeroppervlak te garanderen. De duurzaamheid wordt met de tijd en door warmte verhoogd.

Belangrijk

Altijd eerst even uittesten op een onopvallende plek. Dit middel kleurt echt.

Vervolgens het leder altijd eerst reinigen met het bijgeleverde reinigingsmiddel. En dan het kleurmiddel aanbrengen met een spons. Maak deze spons eerst nat en knijp de spons uit. Vervolgens kunt u de kleur gaan aanbrengen. Een nog mooier resultaat geeft het wanneer u na het aanbrengen met een spons het resterende kleurmiddel verdunt met circa 10% warm water en het te behandelden oppervlak met bijvoorbeeld een airbrush na spuit. Resultaat is echt verbluffend.

——

Maak gebruik van de kleurkaarten voor de juiste kleurkeuze: Kleurkaart 1Kleurkaart 2 Kleur altijd iets donkerder nemen als uw bank. Advies nodig, stuur ons een mail met foto van uw bank en u heeft dezelfde dag nog antwoord.

 

Extra informatie

Kleurcode

230, 916

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Colour Line Pigmented” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *