Houtzeep 250ml

 6.95

Houtzeep bestaat uit natuurlijke ingrediënten om houten meubels te reinigen en voeden

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Houtzeep bestaat uit natuurlijke ingrediënten om houten meubels te reinigen en voeden.

Houtzeep voor onbehandeld hout

Houtzeep is bedoeld om onbehandeld hout te reinigen en te voeden. Het is gemaakt van verschillende natuurlijke was- en oliesoorten.Voordeel houtzeep is dat het gelijk een licht beschermende laag achter laat die de kleur van het hout nauwelijks doet veranderen. U hoeft dan niet bang te wezen dat de kleur en uitstraling veranderd. Vooral bij onbehandelde eiken meubelen wordt houtzeep geadviseerd. In sommige gevallen wordt houtzeep ook gebruikt voor gelakte meubels maar eerlijk gezegd zijn daar beter geschikte producten voor.

Voordat u start met de houtzeep kunt u het meubel het beste eerst opschuren met korrel 120. Op die manier krijgt u het mooiste resultaat.

Toepassen van houtzeep

Voordat u gaat beginnen eerst goed de fles schudden. Zodat de olie en was zich goed met elkaar mengt. Het opbrengen kan zowel met een kwast of doek gebeuren afhankelijk van wat u prettiger vind werken. Gaat u uw vloer of meubels voor de eerste keer behandelen met houtzeep is het van belang om 2 tot 3 laagjes aan te brengen. Tussen elke laag die u aanbrengt wacht u circa 2 uur tot het goed droog is. Om optimaal te kunnen profiteren van dit product kunt u elke twee maanden een nieuwe laag aanbrengen. Tussentijds is het dan voldoende om de meubels of vloer af te nemen met een vochtige doek.

Voor het beste resultaat raden we aan dit product 1 keer in de 4 weken te gebruiken.

Verwijderen van vlekken

Verwijderen van vlekken is na de behandeling met dit product zeer eenvoudig te verwijderen. Is het een wat hardnekkige vlek die niet weg te halen valt met een vochtige doek. Kunt u met een zeer fijne staalwol of schuursponsje de vlek in de richting van de houtnerf iets opschuren. Daarna de plek weer behandelen met dit product en overtollig zeep gewoon verwijderen met een doek. Dat is alles 😉

Tip

Wist u dat kleine schades zoals deukjes en krasjes eenvoudig zijn te verwijderen. Door bijvoorbeeld het oppervlak licht te schuren. Dit kan met een heel fijn schuurpapier gedaan worden door in de richting van de houtnerf de beschadigde plek licht op te schuren. Is de schade te groot kunt u met hardwax de schade uitvullen met een passende kleur. Echt niet zo moeilijk om zelf te doen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houtzeep 250ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *