Greenfix 250ml

 9.95 14.95

Greenfix is een product wat al langere tijd op de markt is vanwege zijn goede eigenschappen om onbehandelde houtsoorten te beschermen.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Greenfix is een product wat al langere tijd op de markt is vanwege de goede eigenschappen om onbehandelde houtsoorten te beschermen. Deze plantaardige meubelolie ,op basis van lijnzaadolie” kleurt het hout iets donkerder. Wat een hele mooie natuurlijke kleur geeft aan uw meubels.

Wat is Greenfix?

Greenfix heeft een goed beschermende werking door de basis van lijnzaadolie. Hierdoor verbeterd de slijtvastheid van het meubel ongeacht het meubel in de woonkamer of tuin staat. Vooral voor tuinmeubels is deze olie zeer geschikt vanwege de bescherming tegen vocht en warmte die dit product biedt.

In sommige gevallen wordt Greenfix ook gebruikt voor gelakte meubels mede vanwege de uithardende werking van de lijnzaadolie. Persoonlijk vind ik Elite Meubelpolis een beter product voor gelakte meubels dan het gebruik van olie..

Andere toepassing is als onderhoudsmiddel voor meubels in de was. Maar alvorens greenfix te gebruiken adviseer ik het meubel eerst heel goed te reinigen met woodclean.

Wat doet Greenfix?

  • voorkomt vlekken op houten meubels
  • verbetert de slijtvastheid van houten meubels
  • beschermt houten meubels optimaal tegen vocht en warmte
  • geeft houten meubels een natuurlijke en vooral warme uitstraling

Greenfix is geschikt voor

Alle houtsoorten met een olie- of waslaag, maar zeker ook geschikt voor het oliën van onbewerkte houtsoorten zoals teak, eiken, kersen, beuken en zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. En alle onbehandelde houten meubels in de tuin kunt u met dit product uitstekend onderhouden en beschermen.

Tip voor maximaal resultaat

Wilt u het maximale resultaat behalen bij toepassing op geoliede of onbehandelde houtsoorten. Adviseer ik de meubels licht op te schuren met een een fijn schuurpapiertje. Schuur altijd in de richting van de houtnerf. Om makkelijk en vlak te schuren gebruik een een schuurblok. Dit is een klein blok kurk waar u het schuurpapier omheen wikkelt.. Vervolgens de meubels licht opschuren en met een ruwe witte handdoek de olie in het hout wrijven. Even laten met een zachte doek uitwrijven en de meubels zien er weer prachtig uit.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Greenfix 250ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *