James Vlekkenspray

 15.95

James vlekkenspray verwijderd kauwgom, schoensmeer, vet, olie, verf, lijmresten en zelfs teer.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

James vlekkenspray verwijderd kauwgom, schoensmeer, vet, olie, verf, lijmresten en zelfs teer. Een veel gebruikt product ook door professionele meubelreinigers. Geschikt voor zowel synthetische als natuurlijke materialen.

Wat kan james vlekkenspray voor u doen

James vlekken spray is uitermate geschikt om de meest bijzondere vlekken te verwijderen. De meeste professionals hebben dit product standaard in hun assortiment. Om dagelijks vlekken op tapijt of meubels te verwijderen. Of het nu lijm, kauwgom of verf is met James vlekkenspray kunt u het vuil weer losweken. Een plakkende vlek van frisdrank schoonmaken met James vlekken spray. Maar ook vlekken van vet, olie, lijm kauwgom, schoensmeer en teer kunt u verwijderen met dit product.

Hoe kunt u James vlekkenspray gebruiken

Vlekken van kauwgom, teer verf of lijm verwijderd u door het licht in te sprayen en dan 5 minuten laten inwerken. Vervolgens kunt u de losgeweekte vervuiling met een lepel weg schrapen. Is de vlek nog niet helemaal verdwenen op nieuw in sprayen en met een witte handdoek de vlek met lange halen eruit wrijven.

Vlekken van viltstift, schoensmeer, olie, boenwas of inkt verwijderd u door een witte handdoek in te sprayen met James vlekken spray. Om vervolgens met lange halen de vlek weg te wrijven.

Is de vlek al wat ouder of weet u niet wat voor vlek het is. Gebruik dan eerst James vlekkenwonder.

Advies of meer informatie nodig

Dat kan natuurlijk ons team specialisten zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden op het gebied van meubel en tapijt reiniging. Wij streven erna u zo goed mogelijk te adviseren over de juiste producten die u kunt gebruiken. Daarnaast kunnen we u ook daadwerkelijk helpen. Onze buitendienst is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en meubels. Wilt u de reiniging liever uitbesteden aan een professional kunt u met ons contact opnemen. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 15.00 uur en via de mail 24 uur per dag. u krijgt altijd dezelfde dag nog antwoord van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “James Vlekkenspray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *