James Vlekkenwonder 250ml

 15.95

James vlekkenwonder rode wijn, koffie, thee fruit en zelfs bloed kunt u hiermee reinigen

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

James vlekkenwonder rode wijn, koffie, thee fruit en zelfs bloed kunt u hiermee reinigen

James vlekkenwonder voor professionals

James vlekkenwonder wordt vaak gebruikt door professionals in de reinigingsbranche. Ook facilitaire diensten in hotels en bedrijven hebben dit product in hun assortiment. De reden hiervoor is dat je de meeste vlekken uitstekend kan verwijderen en het product biologisch afbreekbaar is.

James vlekkenwonder makkelijk in gebruik

Dit product is vooral makkelijk in gebruik. U draait de dop van de fles en druppelt de vloeistof op de vlek. Vervolgens wacht u rustig af. In de komende twaalf uur zal de vlek vanzelf verdwijnen. In sommige gevallen is een nabehandeling nodig maar vaak kunt u na de eerste behandeling de vlek niet meer terug vinden. Zelfs bij hele oude vlekken kunt u met dit product hele goede resultaten krijgen.

Verwijderd ook geur

In tegenstelling tot veel andere producten is James vlekkenwonder volledig biologisch afbreekbaar. Binnen 24 uur is zowel de vlek als het product uit de of vezels verdwenen. Hierdoor blijft er geen zeep residu achter wat weer vuil kan aantrekken. Omdat het biologisch afbreekbaar is heeft het als bijkomend voordeel dat u ook geur moleculen kunt verwijderen. Denk aan een ongelukje van de poes of hond.

Veilig en makkelijk

Dit product is geschikt voor natuurlijke en synthetische materialen en volledig biologisch afbreekbaar en daardoor altijd veilig te gebruiken. Omdat het product zo eenvoudig in gebruik is hoeft u niet schrobben, wrijven, deppen of anderszins de vlek te mishandelen. Het enige wat u nodig heeft is geduld het product doet zelf het werk en is binnen 12 uur klaar. Alleen het product op de vlek druppelen is voldoende verder heeft u er echt geen omkijken meer naar.. Het is ongelofelijk, ik weet het maar u zult van dit product zeker geen spijt krijgen net als vele andere tevreden klanten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “James Vlekkenwonder 250ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *