Cleantex Vlekkenspray 500ml

 9.95

Cleantex vlekkenspray een uitstekend reinigingsmiddel voor stoffen zitmeubels

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Cleantex vlekkenspray een uitstekend reinigingsmiddel voor stoffen zitmeubels

Cleantex Vlekkenspray voor vlekken en periodiek onderhoud

Cleantex vlekkenspray is een product wat al heel lang op de markt is. Niet zonder reden omdat vele klanten zeer content zijn en dit regelmatig gebruiken. Het is vooral een doeltreffend reinigingsmiddel om vlekken uit meubelstof te verwijderen. Alhoewel het zijn bruikbaarheid ook zeker op tapijt en autobekleding heeft bewezen. We hebben zelfs klanten die er zeer effectief hun gordijnen mee reinigen dus waarom u niet. Het is te gebruiken op zowel natuurlijke als synthetische stoffen en verwijderd eenvoudig veelvoorkomend huishoudelijk vuil.

Vlekken verwijderen

Vlekken verwijderen gaat heel eenvoudig met dit product. Het is een kwestie van op de vlek nevelen en laten intrekken. Na circa 2 tot 3 minuten begint het vuil los te weken en kunt u het met een vochtige doek verwijderen.

Periodiek onderhoud

Wanneer uw meubels zwaar te lijden hebben onder vervuiling of u bent er al langere tijd niet aan toegekomen om uw bank te reinigen. Kunt u met Cleantex uw bank weer schoon en fris krijgen. Ook zwaar belopen looppaden op tapijt zoals in de gang of op de trap. Kunt u weer goed schoon krijgen wanneer u Cleantex gebruikt.

Toepassing tips

Of het nu een vlek is of periodiek onderhoud. Reinigen is eenvoudig te doen. Eerst het tapijt of meubels goed stofzuigen met een speciaal hiervoor geschikte ronde stofzuig borstel. Daarna een klein deel tegelijk inspuiten met Cleantex. Alleen de hele zitting of alleen de hele armleuning. Vervolgens een paar minuten wachten tot het product de vervuiling afbreekt. Het handigst is om een witte washand te nemen en hiermee met lange halen de vervuiling te verwijderen. Telkens even uitspoelen in een emmer lauw water die u naast u heeft staan. Zo werkt u elk deel af tot de hele bank is gedaan. Betreft het alleen een vlek op de zitting dan altijd het hele zitvlak reinigen van stiknaad tot stiknaad. En denk erom altijd eerst even uittesten op een onopvallende plek.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cleantex Vlekkenspray 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *