Leather Care en Protect

 17.95

Deze flacon bevat 250ml

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather Care en Protect is een krachtige reiniger die u kunt gebruiken voor verschillende soorten leer. De leersoorten waar deze reiniger geschikt voor is zijn: semi-aniline, gedekverfd maar ook voor leather look.

Deze reiniger is echter niet geschikt voor geschuurd leder zoals Suede of pilotenleder en niet voor (glad)vol aniline leder.

De Leather Care en Protect reinigt, ontvet en verwijderd gemakkelijk intensieve verontreiniging en vervuiling.

Tips Leather Care en Protect

Voordat u dit artikel gebruikt raden we aan om het eerst op een onopvallende plaats te testen. Zo kunt u bekijken of de kleurechtheid of kleur bestendigheid goed zijn. Het product moet helemaal gedroogd zijn voordat u het kunt vergelijken. Bent u helemaal tevreden over het resultaat? Pas dan kunt u door naar het echte werk!

Met een schone pluisvrije doek brengt u het product aan op het te reinigen leder. Doe dit met kleine draaiende bewegingen. Na dat u het leder heeft gereinigd met de Leather Care en Protect kunt u het meubel nog even na behandelen met een licht vochtige doek. Om maximaal resultaat te behalen raden wij ook aan om het leder nog te behandelen met een geschikt leder verzorgingsproduct zoals care en color.

Dit middel moet altijd buiten bereik van kinderen bewaard worden! Dus hoog opbergen waar kinderen niet bij kunnen komen.

Meer tips op het gebied van leder

Bent u op zoek naar nog meer tips en tricks op het gebied van leer? Lees dan ook eens ons blog! We hebben verschillende categorieën zoals textiel, leder en hout! Voor meer informatie over leder klik hier! Heeft u persoonlijk advies nodig kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben een team van leder specialisten die al uw vragen graag beantwoorden. Stel u stuurt ons nu een vraag per mail dan heeft u straks nog antwoord. Dus schroom niet we geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Care en Protect” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *