Leather Master Wax-On

 19.95

Fles 250ml

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather Master Wax-On is voor meubels die behandeld zijn met was en van pull-up leder zijn. Dit product geeft het leer vetten en voedingstoffen die het nodig heeft om soepel en glanzend te blijven. Het middel is op water basis gemaakt.

De Leather Master Wax-On kunt u voor verschillende situaties gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan uw lederen bank. Het midden van de zitvlakken is vaak lichter als de rest. Dat komt doordat dat gedeelte intensief gebruikt word en daardoor heeft de was op deze plekken los gelaten. Wanneer u de Wax-on gebruikt kunt u dit probleem verhelpen.

Ook voor krassen op uw lederen meubel is de Leather Master Wax-On het perfecte middel!

Handleiding Leather Master Wax-On

Om te starten is het belangrijk dat het oppervlak wat u gaat behandelen goed gereinigd is. Heeft u daar zelf niet alle producten voor in huis? Kijk dan even in onze webshop – wij hebben een hoop producten die u hierbij kunnen helpen.

Na het reinigen is het belangrijk dat de fles Wax-On goed geschud word en daarna kunt u het aanbrengen op een zachte doek. Wanneer u met de doek over het leren oppervlak heen gaat zorg er dan voor dat alles gelijkmatig verdeeld word.

Soms is het nodig om meerdere lagen aan te brengen. Op die manier krijgt u dan het beste resultaat. Om het proces iets te versnellen kunt u met de föhn de verschillende lagen opwarmen en droogmaken. Met de föhn laat u de toplaag smelten waardoor de schade van het oppervlak verholpen word.

Lees dit voor u de föhn gebruikt!

Bij het gebruik van de föhn is het belangrijk dat u bewegingen maakt in de vorm van een cirkel. Het is erg belangrijk dat u niet te lang op dezelfde plek blijft met de föhn. Wanneer u dit wel doet bestaat de kans dat het te heet word voor het leer.

Een goede manier om te kijken of het niet te heet wordt is uw hand tussen het leer en de föhn te houden. Wordt het te heet? Dan bent u te lang op dezelfde plek en moet u snellere bewegingen maken.

Onderhouden lederen meubels

Uw leren meubels in topconditie houden dat gaat helaas niet vanzelf. Het is belangrijk om de meubels regelmatig te reinigen en te onderhouden. Het product de Leather Master Wax-On kunt u het beste 1 keer in de 3 maanden gebruiken.

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Master Wax-On” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *