Leather Master Onderhoudsset

(1 klantbeoordeling)

 24.95

Leather master onderhoudsset heeft sinds kort een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk: Leather Care!

Leather master onderhoudsset is een complete set om uw leren bank in topconditie te houden.
Deze kit bevat 150 ml reiniging- en 150 ml onderhoudsmiddel.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Leather master onderhoudsset heeft sinds kort een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk: Leather Care!

Leather master onderhoudsset is een complete set om uw leren bank in topconditie te houden. Geschikt voor alle soorten leder behalve nubuck, vol-aniline, bycast en suède, hiervoor hebben wij speciale reiniging en onderhoudsmiddelen.

Leather master onderhoudsset

Deze onderhoudsset bestaat uit:

  • softcleaner 150 ml
  • protectioncream 150 ml
  • spons
  • doek
  • uitgebreide beschrijving

Leather master Soft Cleaner

In tegenstelling tot andere leder reinigingsmiddelen bevat de soft cleaner geen alcohol of mineralen die het leder kunnen aantasten. Het is een mild reinigingsproduct waar u de meeste vlekken en vuil zonder problemen mee kan verwijderen. Net als met andere reinigingsmiddelen wel altijd een testje uitvoeren. Doe wat reinigingsmiddel op een spons. Knijp er een paar keer in tot het gaat schuimen en breng het dan aan op een onopvallend gedeelte van uw leren bank. Veeg het even af met de witte bijgeleverde doek en als het leder niet afgeeft. Heeft u het juiste product voor uw leren meubels.

Leather master Protection Cream

Leather Protection Cream houdt het leder in topconditie en moet altijd na het reinigen met een leder reiniger worden aangebracht. Het geeft gelijk een bescherming tegen vuil en vlekken. Ander voordeel van de leather master protection cream is dat het helpt voorkomen dat het leder craquelé gaat vertonen na een aantal jaar. Wilt u een lange tijd met uw leren bank doen is regelmatig reinigen en onderhouden onvermijdelijk.

Hoe vaak onderhouden

Een vraag die ik regelmatig gesteld krijg. Mijn advies is om elke drie maanden uw leren bank te reinigen en te behandelen met de leather master protection cream. Teveel kan nooit kwaad, te weinig daarentegen wel. Buiten het feit dat uw leder in topconditie blijft voorkomt regelmatig gebruik dat er na verloop van tijd een vuil aanslag te zien is. Vooral op lichtkleurige lederen banken is dat een minder fraai gezicht. Volgende reden is dat nagenoeg iedereen een centrale verwarming in huis heeft. Dit geeft een droge luchtvochtigheid in huis waar leder minder goed tegen kan. Vooral de meubels die dicht bij een centrale verwarming staan mag u best wat vaker behandelen.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, stuur ons een mail naar onze service dienst of geef ons een belletje. Wij helpen u graag verder.

 

1 beoordeling voor Leather Master Onderhoudsset

  1. Jan van Bokkum (geverifieerde eigenaar)

    Prima en een compleet pakket

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *