Leather Vintage lotion

 21.95

Leather Vintage lotion is een verzorgingsproduct speciaal voor vintage ledersoorten. Deze lotion reinigt en beschermt het leder.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Beschrijving Leather Vintage lotion

Leather Vintage lotion is een verzorgingsproduct dat speciaal gemaakt is voor de vintage ledersoorten. De lotion bevat een speciale samenstelling waardoor het leder wordt gereinigd van lichte vervuiling en huidvet. Daarnaast heeft het ook een beschermende werking en verdiept het de kleur van het leder. De kleur van het leder krijgt na behandeling weer een frisse look. De beschermende werking zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht meer in het leder doordringen.

Toepassingsgebied Leather Vintage lotion

De lotion is geschikt voor alle vintage ledersoorten. U herkent een vintage ledersoort door een robuuste en veloursachtige uitstraling. Vintage leder heeft een zogenaamde “doorleefde” uitstraling en het leder heeft verschillende kleurnuances. Vaak is het leder licht geborsteld/opgeruwd. Voorbeelden van vintage ledersoorten zijn bijvoorbeeld: Africa, Pilotenleder en Kenia.

Gebruiksaanwijzing Leather Vintage lotion
Om deze lotion te gebruiken spuit u de lotion op een witte doek of washand. Zorg er wel voor dat de doek of washand niet pluist. Daarna kunt u het leer reinigen met een vlakke hand. Maak lichte cirkelvormige bewegingen als u het leder reinigt. Neem tussendoor steeds een schoon stuk doek of spoel de doek tussentijds goed uit met schoon water. Op die manier word het leder goed gereinigd en beschermd.

Als u aan het poetsen bent moet u er goed op letten dat u niet te hard wrijft met de lotion. Na het drogen van de lotion kan het leder nog licht worden opgewreven met een zachte borstel. Heeft u geen zachte borstel? Dan kunt u bijvoorbeeld ook een droge badstof handdoek gebruiken.

Verpakking Leather Vintage lotion

De lotion word geleverd in een sprayflacon van 500 ml

Vragen of opmerkingen?
Heeft u nog andere vragen of opmerkingen over de Leather Vintage lotion? Neem dan contact op via ons contact formulier en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leather Vintage lotion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *