Textile Care Kit – clean & protect

 21.95

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Textiel is een veelzijdig en warm materiaal, waaraan u met enige zorg en aandacht, langdurig plezier beleeft.

Textile Care Kit

Deze set bevat twee gespecialiseerde producten voor het optimaal beschermen en reinigen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen.

De verzorgingsset bevat:

– 500ml Textile Protector

– Reinigingswashand

– 500ml Textile Cleantex

– Doek

Gebruiksaanwijzing

Wilt u uw bank eens een flinke opfrisbeurt geven? Dat kan met de Textile Care Kit.

Reinigen heeft drie aspecten die van belang zijn. Dat is warmte, wrijving en chemie. Mits goed toegepast behaalt u dan altijd een uitstekend resultaat.

Behalve de Textile Care Kit heeft een emmer warm water nodig en een droge witte handdoek.
Nu is het niet de bedoeling dat u gelijk voortvarend begint en het hele bankstel begint in te soppen.
Nee, dat zal alleen maar leiden tot meer vlekken en kringen. Het is best wel belangrijk om even deze adviezen door te lezen en vooral op te volgen voor een uitstekend resultaat.

We werken altijd van stiknaad tot stiknaad. Laten we beginnen met de zitting. Spray gelijkmatig de reinigingsvloeistof over het zitvlak van stiknaad tot stiknaad. Ook als u maar 1 vlekje op het midden weg wilt halen volgt u toch dit advies.

Vervolgens geeft u het even de tijd om in te werken. Reinigingsmiddelen werken niet beter wanneer u meer reinigingsmiddel toepast. Nee, een reinigingsmiddel werkt alleen beter wanneer u de tijd neemt. Dus even een minuutje laten intrekken. Vervolgens maakt u de bijgeleverde washand nat in het warme water. Knijpt de washand uit en dept het reinigingsmiddel van de stof net zo lang tot er geen vuil meer afkomt. Eventueel kunt u de behandeling herhalen tot er geen vuil meer afkomt. Ziet u nog een vlek zitten wacht dan tot de stof helemaal droog is en herhaal de beschreven werkwijze. Lukt het dan nog niet kunt u alleen nog maar een specialist inschakelen zoals Meubelvisie.

Bent u klaar met de bank reinigen wacht tot het droog is om te kijken of u tevreden bent met het resultaat. Bent u tevreden met het resultaat dan is het tijd om de protector te gebruiken. Een impregneer middel voorkomt niet dat een bank vuil wordt maar het helpt wel vuil makkelijker te verwijderen. Heeft u dan ook een nieuwe bank, altijd de stof eerst impregneren met uitzondering van wollen banken.

De bus protector is ruim voldoende voor drie zittingen eventueel kunt u deze spuitbussen ook los kopen mocht u meer zitplaatsen dan drie willen reinigen. De spuitbus goed schudden en dan gelijkmatig over de stof sprayen. De stof hoeft zeker niet door en door nat te worden. Een filmlaagje impregneermiddel geeft al voldoende bescherming.

Heeft u vragen, stuur ons een mail en wij helpen u graag verder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textile Care Kit – clean & protect” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *