James Water 500ml

 15.95

James Water een professioneel reinigingsproduct om grauwe meubelstoffen weer schoon te maken

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

James Water een professioneel reinigingsproduct voor periodiek onderhoud om grauwe meubelstoffen weer schoon te maken.

James Water professioneel reinigingsmiddel

James Water is een professioneel reinigingsmiddel geschikt om grauwe looppaden van hotels en bedrijven weer schitterend schoon te maken. Maar ook meubelstoffen  vervuild door huidvet of een vieze hoofdsteun van een autostoel of armconsole goed te reinigen.U kunt zowel synthetische als natuurlijke stoffen en vezels met dit product reinigen.

Tapijt reinigen met James Water

Tapijt of vloerkleden die dagelijks intensief worden gebruikt krijgen uiteindelijk zogenaamde looppaden. Bijvoorbeeld in de gang of trappen kunt u met James Water weer schoon maken. Belangrijk is natuurlijk om dit regelmatig te doen door het product op een witte handdoek te sprenkelen en vervolgens met lange halen rustig over de vervuiling heen te wrijven.U zult zien dat de vervuiling wordt opgenomen door de handdoek en van het tapijt verdwijnt.Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat het tapijt langer schoon blijft.

Meubels reinigen met James Water

Meubels hebben vooral te lijden aan de armleuningen, zitvlakken en rugleuningen. oorzaak is voornamelijk huidvetten die een grauwe sluier achterlaten. Dit gaat in eerste instantie heel successievelijk en uiteindelijk doet het afbreuk aan uw mooie meubels. De onverzorgde uitstraling lost u op door dit product op een witte washand te doen en daarmee de bank of fauteuil af te nemen. Het werkt evengoed bij nieuwe als oudere meubels. U meubels blijven fris en schoon bij regelmatig gebruik.

GEEN HERVERVUILING

Omdat dit product biologisch afbreekbaar is veroorzaakt dit product geen hervervuiling in tegenstelling tot veel andere producten waarbij restanten achterblijven en ervoor zorgen dat u meubels of tapijt nog sneller vies worden. Daarnaast is het product PH neutraal en ruikt ook nog heel aangenaam. Na het reinigen ziet u niet alleen dat het schoon is maar ruikt ook schoon. Dit product is dan ook uitermate geschikt voor periodiek onderhoud.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “James Water 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *