Oleosa Kit van Leather master

 24.95

Oleosa kit van Leather master is speciaal ontwikkeld voor saddle wax, pull up en geoliede leder soorten.
Deze onderhouden bevat 150 ml reiniging en 150 ml onderhoudsmiddel.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Oleosa kit van Leather master is speciaal ontwikkeld voor saddle wax, pull up en geoliede leder soorten.

Oleosa Kit van leather Master

De Oleosakit van Leather Master is het juiste product wanneer uw bank van Saddle Wax, Pull Up of geolied leder is gemaakt. Alles wat u nodig heeft om uw bankstel in topconditie te houden vindt u in deze complete kit.

  • soft cleaner 150 ml
  • oleosa 150 ml
  • spons
  • doek
  • uitgebreide beschrijving

Leder Soft Cleaner

Leder soft cleaner gebruikt u om vuil maar ook om de vorige beschermingslaag te verwijderen. Zie het als een soort was wanneer je meubels in de was zet moet je ook altijd eerst de oude laag verwijderen voor een optimaal effect. Doe je dat niet heb je kans op doffe vlekken. Daarnaast blijft het vuil gewoon zitten dus altijd eerst reinigen met soft cleaner.

Oleosa

Oleosa is speciaal ontwikkeld om Pull Up, Saddle Wax en geoliede ledersoorten te beschermen. Oleosacréme beschermt tegen alle vlekken op basis van water, olie of alcohol. Daarnaast geeft het een goede bescherming tegen dagelijks gebruiksvuil. Wilt u uw kostbare lederen meubels beschermen is belangrijk om eens in de drie maanden de meubels goed te reinigen en daarna te behandelen met Oleosa crème. Bijkomend voordeel is dat het leder soepel blijft en helpt uitdroging te voorkomen.

Hulp nodig

Heeft u hulp nodig bij het bestellen of weet u niet welk product het beste bij uw lederen meubels past. Laat het ons weten, wij zijn zowel telefonisch als via de mail eenvoudig bereikbaar. Onze service dienst helpt u graag verder en kan u van het juiste advies voorzien. Dagelijks zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 15.00 uur of u stuurt ons een mail. In veruit de meeste gevallen heeft u dezelfde dag nog antwoord van onze specialisten op gebied van leder en meubels.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oleosa Kit van Leather master” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *